Bildirim
1 DK bakarmısınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sıfır mı alacaksın 2. El mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon ihtiyacını karşılıyorsa yeter.Bende s3 alıcaktım gerek duymadım Ace 2 aldım.S3 yeter sana.
alırsam 0 alırım -
Sıfır alcaksan s3 için geç degil 1-2 ay sonra güncelleme gelcekmis s4 de ki çoğu özellik geliyor s3 e. Yani android alcaksan s3 al
xperıa sp dusunebılırsın,s3 ten daha yenı ve guclu bır chıpsetı ve ıslemcısı var,kasa olarak alımınyum cercevesı ıle daha saglam ve pıyasadakı en uzun bataryalardan bırıne sahıp gun ıcınde samsunglardakı gıbı devamlı gozun pıl gostergesınde olmaz. -
SP yi tavsiye ederim. -
Artık eskı donabımlı s3 alınmaz o butceye sp mantıklı hem daha guclu daha yenı ve daha saglam model
1300 e Sıfır Türkiye garantili LG Optimus G alabilirsin
1050 TL ye sıfır Nexus 4 alabilirsin
1150 TL ye sıfır Xperia SP alabilirsin.
Belirttiğin bütçe için alacağın en iyi 3 cihaz sırasıyla yukarıdakiler.
S3`e bu saatten sonra 1000 lira verilmez. Ha 800 e bulursan S3 al, Ama 1200 gibi bir bütçen varsa yukarıdaki üçünü git bi incele teknoloji marketlerinde. İçine sineni al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_dev -- 29 Temmuz 2013; 9:51:55 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X