Ne kadar komik ve futboldan bihaber insan var burada. Adam cevap veremiyor ( gerçi haklı cevap verse yerin dibine girecek ) hala ithamlarda.
Sizin 100. yılınızdan itibaren " şerefli ikincilik " lafınız son nefesini vermiştir. Ebedi dostluk hatırına bağışlayıp 101. yılınıza hiç girmiyorum ;)
Fenerbahçeli kardeş, senin bu konuya girmen başlı başına bomba zaten.Anlatmak nafile olacağından sana " heee " diyerek geçiyorum :)
100. yılımızda anlımızın akıyla şampiyon olduk rakiplerimizi içerde dışarda yendik bir takım iddaalar dışında elle tutulur bir delil yoktur 100. yılımızdaki şampiyonluğu sizin elinizden aldığımız için içinizdeki acı daha geçmemiş aşmanız lazım bu durumu.
Sizin 100. yılınız tam derslik bir sezon.Aç millete ders diye göster.Ama anlatmayayım sana zamanım boşa gitmesin kardeşim.Anlatsam da anlamayacak veya anlamazlıktan geleceksin belli.
Varsa bir Beşiktaş'lı hala 8-0'a laf atan buyursun.Söyleyeceğimizi söyledik, çürütebilen gelsin buyursun.
bir tane delil varsa elinde forumu bırakıcam anlat bekliyorum.
Galatasaray'ın şike yaptığına dair delil var mı peki? Geleneksel çamur atma yarışması gibi herkes birbirne çamur atıyor, yok o değil de herkes anasının ak sütü, rakip takımlar hep günah küpü
şimdi fikret demirerin videonun son dakikalarında söylediği cümleyi aynen aktarıyorum bir futbol takımının ankaragücü gibi güçlü bir ekibi 8-0 gibi büyük bir farkla yenmesi mantıklı bir şey değildir. ula ey fikret bey o sene ankaragücü kaç takımdan fark yedi ben sadece bunu soruyorum sizlere. sadece bunu şike var veya yok bilemeyeceğim ama kurulan bu cümle bu futbolcuların ne kadar aciz olduklarını göstermektedir.
quote:
Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA
Turk futbol tarihinin en buyuk lekesi bu mactir, her sey o kadar ayarlanmistiki besiktasli recep ilk yarida kirmizi kart gordu, eger bjk 6 7 yapsa gs 14 15 atardi, bir futbolsever olarak bu mactan utaniyorum
kırmızı kartın nasıl geldiği hakkında bir bilgin varmı ? yoksa sus otur konuşma
Kırmızı kartları bizden daha iyi bilen olamaz sanırım. Bkz. Cem Papila.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme