Şimdi Ara

1 Eylül Gün Sonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya yks ye başlamadan önce her gün çalıştığım ders saatinden,ders,konulara kadar yazıcağımı söylemiştim, yazamadım.Bugunden itibaren yazmayı düşünüyorum.Hedefimi de o zamanlar söylemiştim,ilk 20 bin.
    Ona göre çalışmam gerektiğinin de farkındayım.Bugün 8 buçuk saat çalıştım aslında günlük 10 saat programım var, whywouldnt programı:))Ama 8 saati aşamadım arta bır sürü zamanım kalmasına rağmen hatta şu an bile soru çalışması üzerinden 1 saat çalışabilirim ama bılmıyorum sanırım beyninde kendimi sınırladığım için.Gunluk 3 ders üzerinden gidiyorum.Bugun mat,kimya,türkçe vardı.Matemetik eşitsizlikler konu+soru çalışması,Kimya kimyasal etkileşimler konu çalışmasi,bilen bilir nasıl bı konu olduğunu:') Aşırı yoğundu.
    Tekrar edip konu çalışmasi yüklemem gerekiyodu ama Türkçe çalışmasına geçtiğim için sonradan o istek gelmedi.
    Tukceden de sözcükte Yapı video+not+tekrarla birlikte soru çalışması yaptım.Paragrafi da iki günde bir Türkçe olduğu için Türkçe programına koyuyodum ama bunu her güne cekebilirim de bılmıyorum.
    Bugünlük bu kadardi.Firsat buldukça her gün sonunda burdayım.Yarin görüşürüz!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dmxmdnwmsm olm biriniz de yok mj yapamazsın diyinde gaza gelim

• Whywouldnt programı dedigini duydum ve...

YAPAMAZSIN

• ona da öyle demişlerdi dmzknxmwam

• fromdarktolightt kullanıcısına yanıt
    O özgündü, KENDİ programını yaptı ve kazandı. Peki sen KENDİ programını yaptin mi ?

Takılıyorum bu arada hocam niye yapamayasin

• Kendi programını oluştur yap. Parayla herkese satılan bir program sana yeterince uygun olmayabilir

• sen istediğin kadar kendine yurulmus yollar seç senin hikayen yine herkesten farklı oluyor,onu herkes abartiyo, özeniyor,onun gibi olmak istiyo ama kimse onun gibi çalışmıyo kendini öyle geliştirmek istemiyo bilmiyorum kafa yapısı bana çok uyuyo bu yolda da onun programını alirken hiç kötü de hissetmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    tabi herkese uygun olmayabilir her program ama dediğim gibi kafa yapılarimiz çok benziyo şu an 14. gundeyim ve her şey gayet tıkırında yani sıkıntı yok.

• Whywouldnt ta gümledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.