Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
1 Fanı arızalı ASUS ROG STRIX 3090 OC EDITION
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok merak ettim; sadece oyun amaçlı kullanılmış bir kart nasıl bu hale geldi acaba? Hadi fan arızasını anlarım da vidalar nasıl kayboldu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kartın fabrika çıkışından olan bir problem kart elime vidasız geldi, bu kart 3090 ların çıktığı ilk aydan kalma yani kıtlık döneminden ve kartı ingiltereden bir arkadaşıma aldırdığım için Türkiye garantisi yok gerçi hoş garantisi olsa bile o dönemde bu kart garantiye gitseydi geri dönmezdi :D. Kartın yıprandığıda yok dediğim gibi sadece fiziksel bir problemi var shroudla alakalı shroud üstünde 2 küçük vidası eksik kartı açmak istemediğim için de vidaları yenilemedim, ama kasanın içinde shroud u sabitlemiştim fanlara zarar vermesin diye, ben fark etmeden bir gün yaptığım sabitleme yerinden oynamış ve en sağ fanı bozmuş kart fanlar bozulmadan önce 73 dereceyi geçmedi ve fan arızalandıktan sonra 2 gün kullanıldı. Yani sizin anlayacağınız kart hiç açılmadı ve yıprandığı falan yok 1 fan değişimiy ve 2 vidayla 0 haline gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Czathu -- 19 Ağustos 2022; 15:53:19 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Kutu var fatura ve garantisi yok.