Şimdi Ara

1 Fanı arızalı ASUS ROG STRIX 3090 OC EDITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 1 Fanı arızalı ASUS ROG STRIX 3090 OC EDITION

Başlıkta da belirttiğim gibi kartın 1 fanı arızalıdır ve Fan shroud kısmında 2 tane vida eksiktir bu yüzden shroud u vida veya bantla sabitleyerek kullanılması gerekiyor %100 yükte tek fan arızalı olmasına rağmen 83 derecede performans kaybı olmadan çalışabilir durumda. Yedek parçanız varsa tamiri kolayca yapabilirsiniz. Kart mining için kullanılmamıştır ve sadece oyunlarda kullanılmıştır. Kartın fanının bozulmasının sebebi ise aşırı yük kaynaklı vs. değildir, fotoğraflarda gösterdiğim gibi sabitlenmediği takdirde shroud karttan ayrılıyor ve ben fark etmeden karttan ayrılarak en dış fanı bozmuş olay bu.

Kart yurt dışından alındığı için Türkiyede geçerli bir faturası veya Garantisi yoktur kutusu vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 20000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kutu garanti fatura durumunu da yazarsanız eğer almak isteyenler vakit kaybetmemiş olur.

• Çok merak ettim; sadece oyun amaçlı kullanılmış bir kart nasıl bu hale geldi acaba? Hadi fan arızasını anlarım da vidalar nasıl kayboldu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kartın fabrika çıkışından olan bir problem kart elime vidasız geldi, bu kart 3090 ların çıktığı ilk aydan kalma yani kıtlık döneminden ve kartı ingiltereden bir arkadaşıma aldırdığım için Türkiye garantisi yok gerçi hoş garantisi olsa bile o dönemde bu kart garantiye gitseydi geri dönmezdi :D. Kartın yıprandığıda yok dediğim gibi sadece fiziksel bir problemi var shroudla alakalı shroud üstünde 2 küçük vidası eksik kartı açmak istemediğim için de vidaları yenilemedim, ama kasanın içinde shroud u sabitlemiştim fanlara zarar vermesin diye, ben fark etmeden bir gün yaptığım sabitleme yerinden oynamış ve en sağ fanı bozmuş kart fanlar bozulmadan önce 73 dereceyi geçmedi ve fan arızalandıktan sonra 2 gün kullanıldı. Yani sizin anlayacağınız kart hiç açılmadı ve yıprandığı falan yok 1 fan değişimiy ve 2 vidayla 0 haline gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Czathu -- 19 Ağustos 2022; 15:53:19 >

• combo2009 kullanıcısına yanıt

Kutu var fatura ve garantisi yok.

• Ürün hala güncel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.