Şimdi Ara

1 Gb Sapphire radeon Hd 6790 ddr5 256 bit sıfır gibi..SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    arkadaşlar bir defa kullanılıp snra kutusunda muhafaza edilmiş 1 Gb Sapphire Hd 6790 ddr5 256 bit ekran kartı satılıktır

fiyat : 240>>200 TL>>>150 tek ve son fiyt pazarlk edeni kırarım full olarak gönderilcektir..sıfırdan farkı yoktur...resim isteyen pm ile ulaşsın..
    satıldı..
    FİYAT ReVİZE EDiLDİ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knoll -- 30 Eylül 2013; 1:54:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hd6850 den kötü bir ürüne hd6850den 50 60 lira fazla istemek etik midir bilemedim. ekran kartı arıyoruz gördüğümüz fiyatlar sonrası şoka uğruyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter17

hd6850 den kötü bir ürüne hd6850den 50 60 lira fazla istemek etik midir bilemedim. ekran kartı arıyoruz gördüğümüz fiyatlar sonrası şoka uğruyoruz

güzel kardeşim piyasaya çok hakim değilim bu şekilde demek yerine hocam fiyat fazla yazmışsın rvize et demen yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: carter17

hd6850 den kötü bir ürüne hd6850den 50 60 lira fazla istemek etik midir bilemedim. ekran kartı arıyoruz gördüğümüz fiyatlar sonrası şoka uğruyoruz

haklısın ...
  • bugün biriyle 6870 i 180 tlye anlastık (garantili) ama nasip benle anlastıgı halde aksam baskasına elden vermiş...Bu karta bu fiyatı görünce diyorum ki vay halimize ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

bugün biriyle 6870 i 180 tlye anlastık (garantili) ama nasip benle anlastıgı halde aksam baskasına elden vermiş...

Bir de bu moda oldu. Millet kime ne tutturursam şeklinde düşünüyor galiba.

Neyse, kartı satmak isteyen arkadaşa tavsiyem 140-150 lira gibi bir fiyat belirlemesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

bugün biriyle 6870 i 180 tlye anlastık (garantili) ama nasip benle anlastıgı halde aksam baskasına elden vermiş...

Neyse, kartı satmak isteyen arkadaşa tavsiyem 140-150 lira gibi bir fiyat belirlemesidir.

Pmye bakarsan biraz yüzün kızarır sanırım kadeşim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bana mı diodun hocam ? Bakın istedgm fiyattan satarm insan gbi fiyt fazla dersnz elmzdn geleni yaprz...satılmasn bu kimseninde derdi dgl bndn başka fiyatta gerekn ayarlamayı istedgm zmn bn yaparm kimseninde haddine dgl..begenmsnz fiyatı Gidn anlaştgnz satıcıdn alın..fiyat revize edilir ama burda gerksz yorum yapanlara fiyt hep aynı nyse gereksz yorumu şikayet edecgm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: knoll

quote:

quote:

quote:

Bana mı diodun hocam ? Bakın istedgm fiyattan satarm insan gbi fiyt fazla dersnz elmzdn geleni yaprz...satılmasn bu kimseninde derdi dgl bndn başka fiyatta gerekn ayarlamayı istedgm zmn bn yaparm kimseninde haddine dgl..begenmsnz fiyatı Gidn anlaştgnz satıcıdn alın..fiyat revize edilir ama burda gerksz yorum yapanlara fiyt hep aynı nyse gereksz yorumu şikayet edecgm

Sana demedim kardeşim benım yazdıgım seyı yalanmıs gibi algılayan M@U ya dedim...Senle işim olsa özeldem pm atarım ?

• quote:

İyi de ben size bir şey demedim ki. Yaşadığınız hadisenin bir benzerini ben de yaşadığım için bu tip hadiselerin moda olduğunu söyledim. Ne anladınız bilmiyorum ama PM atarak zahmet etmişsiniz.
  • Neyse yaa ule ne kartmış

• quote:

quote:

İyi de ben size bir şey demedim ki. Yaşadığınız hadisenin bir benzerini ben de yaşadığım için bu tip hadiselerin moda olduğunu söyledim. Ne anladınız bilmiyorum ama PM atarak zahmet etmişsiniz.

Ben orda benı eleştirdiğini ve maksatlı yalan söledigimi ıma ettin sandım. Ben yanlıs anladım sanırım k.bakma. özür kadeşim..
  • Fiyat revize şart 150 tl makulseviye bu kart iiçin

• p.m.
  • pm
  • yarın akşam kadar "coolhearts" arkadaşımızıa rezerve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knoll -- 28 Eylül 2013; 14:43:41 >

• "coolhearts " arkadaşımıza satılmıştır..

• Anlayşınız ve sabrınız için teşekkür ederim. Herkese hayırlı olsun kardeşim.
  • quote:

Anlayşınız ve sabrınız için teşekkür ederim. Herkese hayırlı olsun kardeşim.

est hocam hayırlı olsun her iki tarafada...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.