acaba oyun nasıl oynanıyor amaç ne katılmak isterim daha oyunu bilmiyorum ne odluğunu ama isterim dediğim gibi
Hocam ben king kaleci dün oynadığım GOTCHA burdamı Bide YavuzQ7 bunlar oyunu kapmış elemanlar :)
Beyler Yoklama Alıyoruz Burda Olanlar Burda ! Şeklinde konuya Cevap Atsın Eksikler Yerine Oyuncu Alınacaktır Takımlara Gİremeyenler Takipte Olsun
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
acaba oyun nasıl oynanıyor amaç ne katılmak isterim daha oyunu bilmiyorum ne odluğunu ama isterim dediğim gibi
Yön tuşlarıyla, x: şut, space: pas göreveini görüyor. Çok basit. Amaç, bildiğim futbol maçı, gol atıyorsun.
GÜNCEL
burdaym
benim nick orda umut
Benide yazarmısın?
yaz kardeş.
li10 umutbaba ve ben olmak üzere 3 kişi burda geri kalanlar bulunamazsa Konudaki Diğer Kişiler Yedek Olarak Alınacak Konuyu Takip Etmeye Devam Edin
Hadi başlayalım
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
1. geleneksel biraz garip olmamışmı
herşeyin bir ilki vardır
Akşam 8-9 gibi burdayım ona göre yazın benide köşelere akşam'a turnuva isterim
şu an forumda olmayanların yerine gelmek isteyenlerin ekle demesi rica olunur... Soul Ceran Ben li10 umutbaba olmak üzere şu an beş kişi burda bunlar ayrılmasın biyere...
benide yazın güzelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: SmyrneGe
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
Yön tuşlarıyla, x: şut, space: pas göreveini görüyor. Çok basit. Amaç, bildiğim futbol maçı, gol atıyorsun.
tamam öğrendim biraz oynadım hadi nerdesiniz gençler