Şimdi Ara

1. Geleneksel 3 Vs 3 HaxBall Turnuvası ! (Takımlar Belirlendi) (Eksikler İçin Oyuncu Gerekebilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EKLEE
  • q7 ordamisun
  • acaba oyun nasıl oynanıyor amaç ne katılmak isterim daha oyunu bilmiyorum ne odluğunu ama isterim dediğim gibi
  • Hocam ben king kaleci dün oynadığım GOTCHA burdamı Bide YavuzQ7 bunlar oyunu kapmış elemanlar :)
  • Beyler Yoklama Alıyoruz Burda Olanlar Burda ! Şeklinde konuya Cevap Atsın Eksikler Yerine Oyuncu Alınacaktır Takımlara Gİremeyenler Takipte Olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

acaba oyun nasıl oynanıyor amaç ne katılmak isterim daha oyunu bilmiyorum ne odluğunu ama isterim dediğim gibi

Yön tuşlarıyla, x: şut, space: pas göreveini görüyor. Çok basit. Amaç, bildiğim futbol maçı, gol atıyorsun.

• GÜNCEL
  • burdaym
  • benim nick orda umut
  • Benide yazarmısın?
  • yaz kardeş.
  • li10 umutbaba ve ben olmak üzere 3 kişi burda geri kalanlar bulunamazsa Konudaki Diğer Kişiler Yedek Olarak Alınacak Konuyu Takip Etmeye Devam Edin
  • Hadi başlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

1. geleneksel biraz garip olmamışmı

herşeyin bir ilki vardır
  • Akşam 8-9 gibi burdayım ona göre yazın benide köşelere akşam'a turnuva isterim
  • şu an forumda olmayanların yerine gelmek isteyenlerin ekle demesi rica olunur... Soul Ceran Ben li10 umutbaba olmak üzere şu an beş kişi burda bunlar ayrılmasın biyere...
  • benide yazın güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

acaba oyun nasıl oynanıyor amaç ne katılmak isterim daha oyunu bilmiyorum ne odluğunu ama isterim dediğim gibi

Yön tuşlarıyla, x: şut, space: pas göreveini görüyor. Çok basit. Amaç, bildiğim futbol maçı, gol atıyorsun.

tamam öğrendim biraz oynadım hadi nerdesiniz gençler

• başlıyozmu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.