Şimdi Ara

1 girişli 2 çıkışlı kablolu kulaklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Günlerce aradığım ama sonuç bulamadığım sorunuma burada cevap bulacağıma inanarak bu konuyu açıyorum.Şimdiden herkese çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.

İşim gereği 2 adet telefon kullanıyorum.Araçla ve masa başında çalışmaktayım.2 telefona 2 ayrı kablolu kullanmak görüntü kirliliği yaratmaya başladı.Dolayısı ile bir ara parça arıyorum.Bu parça nedir?Tek bir kablolu kulaklığı bu ara parçanın girişine takacağım.O ara parçadan 2 adet erkek kablo çıkacak.Bir ucu bir telefona bir ucu diğer telefona girecek.Dolayısı ile bir kulaklık ile 2 telefonu kullanabileceğim.Aynı anda ikisi ile konuşmak tabii ki daha kullanışlı olur.Sorunum budur.Böyle bir parça var mıdır?

Not:Çift telefona uygun bluetooth kulaklık kullandım.Fakat nedense bende baş ağrısı yaptı.O yüzden kablolu kulaklık kullanıyorum.Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

• hocam dediğiniz tarzda ürün satıldığını sanmıyorum ama kendi el becerriniz varsa böyle bir ürün yapabilirsiniz hatta patent bile alabilirsiniz :)
  • Valla doğru diyorsunuz.Uğraştım ama kablolar çok ince olduğundan pek başarılı olamadım. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5.1 Hoparlör kablosu uzatma?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.