Herkese merhabalar, Günlerce aradığım ama sonuç bulamadığım sorunuma burada cevap bulacağıma inanarak bu konuyu açıyorum.Şimdiden herkese çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.
İşim gereği 2 adet telefon kullanıyorum.Araçla ve masa başında çalışmaktayım.2 telefona 2 ayrı kablolu kullanmak görüntü kirliliği yaratmaya başladı.Dolayısı ile bir ara parça arıyorum.Bu parça nedir?Tek bir kablolu kulaklığı bu ara parçanın girişine takacağım.O ara parçadan 2 adet erkek kablo çıkacak.Bir ucu bir telefona bir ucu diğer telefona girecek.Dolayısı ile bir kulaklık ile 2 telefonu kullanabileceğim.Aynı anda ikisi ile konuşmak tabii ki daha kullanışlı olur.Sorunum budur.Böyle bir parça var mıdır?
Not:Çift telefona uygun bluetooth kulaklık kullandım.Fakat nedense bende baş ağrısı yaptı.O yüzden kablolu kulaklık kullanıyorum.Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
hocam dediğiniz tarzda ürün satıldığını sanmıyorum ama kendi el becerriniz varsa böyle bir ürün yapabilirsiniz hatta patent bile alabilirsiniz :)
Valla doğru diyorsunuz.Uğraştım ama kablolar çok ince olduğundan pek başarılı olamadım. :)