Bildirim
1 Günde 3 Nova-.-'(Güncel Resimler)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir ben kaldım -
-
Tberikler Bu nova dedikleri Şey yağmur gibi birşey oldu bundan sonra bir tanesine 200m den fazla vermem o da full blue olursa nede olsa +5 altı üstü, he bu yağmur bize gelince parçalı bulutlu oluyor anlamadım gitti ah ulen joymax senin adaletinin.... dili kopmuş. olmalı. -
Legs'i şahsen düşürdüm Bugün bir tane daha düşürücem -
tebrik ederim yav ne diyim -
Çatır çatır herkese nova duşuyor buda demek oluyorkı 2-3 ay içinde novaların fiatında cıddı mıktarda azalma olacak.Nova satın alacaklara duyrulur :) -
bas silki düşsün nova :D -
ne diyelim güle güle kullan :D -
Son Dagger'a 7x lv 800k spli bowman verıyorum.Teklıfımı tekrar duşun -
2. resimde sibel diye biriyle konuşuyo vay be ben hiç sro oynayan kız görmedim -
yaklaşık 1 saat önce biizm ptye nova ayyakabi çıktı -
quote:
Orijinalden alıntı: N0f3ar_74
2. resimde sibel diye biriyle konuşuyo vay be ben hiç sro oynayan kız görmedim
o.O ! -
Sabah da arkadaş nova garment ayakkanı düştü, lanet olsun ki ayakkabım zaten nova
Apolloda garment düşmüyor ya -
Eu party kasıyorum ve 4 tane nova kaçırdım,Guiza gibi kaçırıyoruz...
Sürekli partydeki adamlara gidiyor,2 tane nova spear,1 tane nova blade,1 tane HA foot -
quote:
Orijinalden alıntı: __EFENDİ__
Eu party kasıyorum ve 4 tane nova kaçırdım,Guiza gibi kaçırıyoruz...
Sürekli partydeki adamlara gidiyor,2 tane nova spear,1 tane nova blade,1 tane HA foot
Nooblara düşmüyor arkadaş. -
Bi bana düşmedi ya Güle güle kullan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X