Şimdi Ara

1 günde unrankeddan diamonda çıkmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açık söyleyeyim bunu TR de yaparsan, adam flame lerken spamlarsan ona gitmezsen ya da lane den farmı alırsan blue yu vermezsen her oyun minimum 1 afk ile oynarsın.
  • TR low elo'ya uyarlarsak...

-Mide blue vermemek? 2. blueyu vermezsen yiyceğin küfürün haddi hesabı yok, 3.yü vermezsen adam afk.

-Flashı olan/Tank olan/Feedli olan laneye gank atmamak? Şanslıysan 5dkye afk bırakır seninki. Şanslı değilsen, bilerek feedler.

-Sürekli gank atmamak yerine farm yapmak? Mid lanein tek dalıp ölür, sonra seni suçlar.

-Flamerları mutelemek? Sen junglersın. Takımı taşımak senin görevin, bütün laneleri seninkiler için kazanman lazım. Mute atarsan direkt verirsin oyunu.

-Gank attığın laneden farm almak? Ping spamlıycaklar üstüne, 2. kez yaparsan küfürler falan belki afk bile bırakabilir.

-Maviyi çalmak? Diyelim çalmaya gittin, adamın mid lanei geldi ve seni kestiler. Senin mid feed / flame / afk, 3ünden birini seç.

Yazdıklarının hepsi mantıklı, mantıksız olan TR low elo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coleyenema

TR low elo'ya uyarlarsak...

-Mide blue vermemek? 2. blueyu vermezsen yiyceğin küfürün haddi hesabı yok, 3.yü vermezsen adam afk.

-Flashı olan/Tank olan/Feedli olan laneye gank atmamak? Şanslıysan 5dkye afk bırakır seninki. Şanslı değilsen, bilerek feedler.

-Sürekli gank atmamak yerine farm yapmak? Mid lanein tek dalıp ölür, sonra seni suçlar.

-Flamerları mutelemek? Sen junglersın. Takımı taşımak senin görevin, bütün laneleri seninkiler için kazanman lazım. Mute atarsan direkt verirsin oyunu.

-Gank attığın laneden farm almak? Ping spamlıycaklar üstüne, 2. kez yaparsan küfürler falan belki afk bile bırakabilir.

-Maviyi çalmak? Diyelim çalmaya gittin, adamın mid lanei geldi ve seni kestiler. Senin mid feed / flame / afk, 3ünden birini seç.

Yazdıklarının hepsi mantıklı, mantıksız olan TR low elo.

Üste yazılanların hepsini yaşadım valla NA'da olanlar, TR için geçerli değil. İnanmıyorsanız hemen bir maddeyi deneyin

• hep afk troll yoksa çelıncırımcılar gelir
  • Ben 1. Maviyi vermedim diye afk kalan feedleyenler gördüm.2. Vermesem neler olur düşün.
    Ama udyr oynarken hic bir insan evladi benden 1 buff bile alamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Oyunu taşıyamayacaksa mide ya da başka birine mavi vermeyin:mavi vermiyor o. ben afk

-Sürekli gank atmak yerine daha çok farm yapın:tamamen yanlış.serverımızda bir jungler asla farm ile kazanmaz.smurfümü ilk kastığım zamanlar 40 a 80 farm farkım vardı ama karşı jungler wardlı yerden gank atarak kill alıp duruyordu.

-Low elodaki ward eksikliğini kullanın,görüşü domine edin.Mümkün olduğu kadar derine wardlar atarak karşı jungle'ın her hareketinden haberdar olun:low elo lanerları ward koysa bile minimapı kullanmayı bilmez.Rakip ekranın içinde gözükene kadar orada olduğunu bile farketmez.

-Shen,malphite gibi güçlü öldürmesi zor rakipler yerine zayıf koridorlara özellikle de koridor safhasında zorlanabilecek şampiyonlara yönelin.Flashı olan lanelere ya da koridorunda güçlü rakiplerle zaman harcamayın:bak bu bizdede geçerli.zaten zırt prıt trade girdikleri için flash atıyorlar.Ama malp senin top lanerindan iyi oyuncu ise o adamı keser.Sonra senin adam sana flameler.Sonra all dan '' baron önündeyim beni kesin''

-Basit şekilde gank atın,low eloda çoğu kişi jungle'ı gördüğü anda kaçış skillini,flashını kullanıyor o yüzden koridora gelirken gayet normal şekilde önce yürüyün,onlar skillerini harcadıktan sonra yakalama skillinizi kullanın:doğrudur bişey diyemem, hatta zaten flashlar harcanmış olacağından direk gidin alın

-Chatte ya da sslerlerle size söylenenlere bakmayın,sürekli gank isteyen ya da flame yapanları engelleyin,onlarla uğraşmak yerine dikkatinizi oyna verin:Siz junglersınız, her türlü ana bacıyı siz yiyeceksiniz.

-Hasar vermesi için arkadaşlarına güvenmeyin,mümkün olduğu kadar hasar verebilir olmaya bakın,ofansif tankları tercih edin:çalma o. !

-Kill aldığında avantajını kullanın.Eğer karşı jungledan üstünseniz onu hedef alıp counter jungle yapın,hangi lane kötüyse oradan kill çıkarın.Kill aldıktan sonra bunu -kule,ejder,baron gibi yollarla değerlendirin ve farkı açtıkça daha agresif oynayarak oynu kazanın : kill>objective dir tr de.

-Zekice oynarsanız tüm karakterlerle jungle yapar ve de kazanırsınız ama garanti olsun istiyorsanız full tank karakterleri kullanmayın çünkü takımınız doğru focus yapamazsa oyun gider. :daha oyun başlamadan fiora top lane pickleyen adam size sövecektir '' Niye tank almadın o.! 20 sur beyler raporlayın sizede gelebilir''

-Gank attığınız lanelerden farm almaktan çekinmeyin:wowowowowowowowowow haram.cidden haram.Hele şuan şunu diyebilirim ki hangi elo olursa olsun, o laneye gidipte bir katkınız olmadıysa(kill assist turret) böyle birşey yapmayın.

-Dakika 7 de karşı jungleda görüş üstünlüğünü kurun ve maviyi çalın,çoğu kişi biraz geç kalacaktır mavisini almakta;onun gelmesini bekleyin ve basit bir killiniz olsun.Doğana kadar jungleınızda takıldıktan sonra aynısını kırmızıda yapın.Dakika 10da karşı jungle oyundan düşecektir. :tr de cj yapmak dünyanın en kolay işidir.7.10 da bluyu burstleyip çıkın gidin çayınızı yudumlayın.Bu taktığini tr de kullanılabilir olarak onaylıyorum

• iddaa ediyorum tr oynasa 24 saatte plat olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tianshang

iddaa ediyorum tr oynasa 24 saatte plat olamaz

Hahaha çok ii ya. Kesinlikle katılıyorum
  • Low eloda Ofansif yerine Amumu gibi takım adına çalışan Jung daha faydalı olabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr den adam olmaz anlayın bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi plata çıkma seri maçımdı. pick ekranında kavga çıktı, bizim sup junglemızın mavisini çalıp afk kalmıştı.
  • hadi bunların hepsini yaptın ve işler yolunda gitti dk olmuş 30 senin takımdan biri gider tek yakalanır 5v4 savaş girersiniz ve kaybedersiniz oyunda biter gider olmadık şey değil trde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tianshang

iddaa ediyorum tr oynasa 24 saatte plat olamaz

Yav he bırak 24u 20 saatte dia olur
  • GGG De başladı unranked to dia 24 hr yayınına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.