Bildirim
1 Hafta önce telefonu kaydettirdim ama şu an KAPANDI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım kayedettirdigin imei eğer bu sitede kayıtlı ise bekle 1-2 güne açılır
http://mcks.tk.gov.tr/node/19
bu sitede kayıtsız görünüyorsa hala o turkcelle git sağlam fırçanı çek. bu kayıt meselesi kimi bir gecede açıyor kimi 2 haftayı buluyor yani yaptırdıgınız yer önemli!!! -
Kayıt edildikten 10 gun sonra sistemlere geçiyor.TK nın sitesinde kayıtlı gözükmesine rağmen kapanabilir fakat 3-4 gün icerisinde acılacaktır. -
Telefonu illa Kapalı Halde mi tutacağım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Beni7Bitirdi. -- 7 Mart 2008; 19:20:30 > -
Eğer sitede kayıtlı gözüküyorsa bu bazen olabiliyor, 1-2 gün bekle açılacaktır. -
ya da yeni kanun yuzunden olabilir.
ne zaman giris yaptini TR ye kayit ettiginiz pasaportunuzla?
2007 yilindaysa yeni kanundan dolayi telekomunikasyon kurumu ndan geri donmus olabilir. -
Ya o daha yürütmeliğe geçmemişti hani... Son giriş tarihi 2007 -
Arkadaşlar TK'yı aradığımda cihazınız kaydedilmemiş dendi Ama Turkcell Extra bana kayıt yaptık dedi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X