Şimdi Ara

1 Haftada Edebiyat Biter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tm bolumundeyim matematik temelim zayif oldugu icin mat2 calisiyorum hep edebiyattan cumhuriyet donemim iyi degil sizce matematik sinavindan sonra 1 haftada iyi bir calismayla edebiyat ve cografyayi bitirebilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edb biraz temelin varsa tamamı olmasada çoğu biter ama temelin yoksa biraz zor olur
  • Sadece cumhuriyete çalış. Bide bir hafta boyunca her gün 40 parafraf çöz. Edebiyattan bir şeyler çıkarabilirsin.
  • Şimdiden başla edebiyata. Günde 1-2 saat ayırıver

• quote:

Orijinalden alıntı: Telles15

edb biraz temelin varsa tamamı olmasada çoğu biter ama temelin yoksa biraz zor olur

Edebiyatin divan halk edebiyati milli edebiyatta cogunu biliyorum cumhuriyettende sifir degilim ama son kisimlarini bilmiyorum simdi matematik ve geometri temelim olmadigi icin sinava kadar matematik geometri calisip sinavdan sonra iyi bir edebiyat ve cografya calismasi yapmayi dusunuyorum temelim var edebiyatta yetistirebilirmiyim acaba yoksa yarim saat bakmam yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower40 -- 23 Mayıs 2014; 19:20:34 >
  • MPower40 M kullanıcısına yanıt
    mat geo ağırlık ver ama edebiyatıda elden bırakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telles15

mat geo ağırlık ver ama edebiyatıda elden bırakma

Haklisiniz hocam ama mat geo temelim sifirdi ben duzenli bir calisma ayarladim kendime turevi bitirdim integralide konu anlatim kismini hallettim soru cozumu kaldi geo oldugu gibi sadace biraz ucgen bilgisi var edebiyata YGSden sonra 3 gunluk seminerlere katilmistim biraz oradan on bilgi oldu yazar eserleri biliyorum ama yazar ozelliklerini oek bilmiyorum dinemin ozelliklerine gore yorum yapiyorum bazen mat sinavindan sonra zaten yapacak bir ders yok hep edebiyat cografya calisacagim zaten ben gunluk yarim saat veya bir saat bakayim edebiyat ve cografyaya hem unutmam biraz ilerleme katederim artik oyle yapayim zaten suremiz kısıtlı ben o zaman isimi saglama aliyim edebiyat cografyada calisayim ilgilenen herkese cok tesekkur ederim bilgilendirmeleriniz icin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 AY BİTER Mİ
    2 yıl önce açıldı
    Ayt Matematik 3 ayda biter mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yahu cıkmış temelin yoksa diyor .. sen edebiyattan temeli 1 saatta yaparsın dönem özelliklerinden kardeşim..

cumh.dönemi hariç diğer dönemlere her dönem için 1 günde 6-8 saat arası ayır konu-yazar-test üclüsünü bir günde bitir ..

1 hafta içinde biter bu dönemler..

cumh.döneminde yazarlar cok o yüğzden 2 haftada onu bitir yeter..
    ezberinle ilgili bir durum
  • Bitiremezsin kardeşim. Seni üzmek için söylemiyorum bende TM'yim fakat matematiğe verdiğim önemden daha çok edebiyata vermek zorundayım. Sen gidersin Tarık Buğranın Küçük Ağasını o zamanda hızlıca geçiştirerek öğrenirsin. Fakat sınavda Küçük Paşa çıkınca anaaa bu Tarık Buğraydı la dersin.
    O yüzden, eğer edebiyata 1 hafta ayıracaksan hiç ayırma daha iyi.
    Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majhoeanles -- 23 Mayıs 2014; 23:05:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreozcan38

yahu cıkmış temelin yoksa diyor .. sen edebiyattan temeli 1 saatta yaparsın dönem özelliklerinden kardeşim..

cumh.dönemi hariç diğer dönemlere her dönem için 1 günde 6-8 saat arası ayır konu-yazar-test üclüsünü bir günde bitir ..

1 hafta içinde biter bu dönemler..

cumh.döneminde yazarlar cok o yüğzden 2 haftada onu bitir yeter..
    ezberinle ilgili bir durum

Zaten hocam YGS sinavdan sonra korfezden cumhuriyetin baslarindan birkac test cozdum onceki konular
    konular bitti maltepe vardi onu cumhuriyet dahil bitirdim limit yayinlari fem var elimde son haftaya kadar limitten bastan baslayacagim femi bitiremem fem 9 lu deneme var edebiyattan onlarida cozerim gunluk mat sinavina kadar 1saat yeterli olur herhalde son hafta hep edebiyat cografya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Majhoeanles

Bitiremezsin kardeşim. Seni üzmek için söylemiyorum bende TM'yim fakat matematiğe verdiğim önemden daha çok edebiyata vermek zorundayım. Sen gidersin Tarık Buğranın Küçük Ağasını o zamanda hızlıca geçiştirerek öğrenirsin. Fakat sınavda Küçük Paşa çıkınca anaaa bu Tarık Buğraydı la dersin.
    O yüzden, eğer edebiyata 1 hafta ayıracaksan hiç ayırma daha iyi.
    Başarılar.

Hocam sifirdan baslamiyorum zaten bende sayisaldan gectim tm ye edebiyat en onemli derstir tm de ama matematigi hic bilmiyordum onu halletmeye calisiyorum zaten cok kalmadi bitmesine zaten sifirdan bitmeyecegini biliyorum edebiyatin ama sadece son hafya biraksam mi yoksa 1 saat felan calissam mi ona karar veremedim ama 1 saatte olsa calismak iyi olur oyle yapmayi dusunuyorum .

• MPower40 M kullanıcısına yanıt
    edebiyata 0 dan başla dediğim gbi her dönem 1 haftada biter 3 haftada edebiyatı 0 dan bitirirsin ..
    büyütülecek bşy yok ben has tm ciyim ezberim kuvvetli ben her ay bunu yaptım 0 dan bitirdim edebiyatı iyice pekiştiriyorum şimdi yeniden başladım ama bu sefer cumh. döneminden başladım sınava kadar tüm dönemleri elden geçişricem .. 250 500 arası soru çözssen her konudan bence süper olur .
    coğrfyada konu yerine test çöz devamlı
  • Majhoeanles M kullanıcısına yanıt
    diğer yazarları bilirse eleeme yöntemini kullanabilir , adam her yazarı bilecek hali yok 50+ hedeflemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozcan38 -- 23 Mayıs 2014; 23:35:46 >
  • Sadece edebiyata kasarsan 0'dan 1 haftada biter 45+ net de yapılır. Yapamazsın diyenler ya rakip eliyorlar ya da ezbere kafaları basmıyor.

• İşim gücüm yok buraya girip rakip eleyeceğim. Ayrıca bu nasıl bir kafadır ki koskoca bir dersi bu kadar rahat bitirebileceğini söylüyorsun. :) İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majhoeanles -- 23 Mayıs 2014; 23:56:40 >
  • quote:

İşim gücüm yok buraya girip rakip eleyeceğim. Ayrıca bu nasıl bir kafadır ki koskoca bir dersi bu kadar rahat bitirebileceğini söylüyorsun. :) İyi geceler.

Öncelikle yorumunu okumadım bile yani kastettiğim sen değilsin. İkincisi bunu yapmış biri olarak söylüyorum. Oturup 1 hafta tüm gün edebiyat çalışsan demek istediğimi anlarsın. Ama buna karşı çıkanların genellikle çalışma tekniği yanlış. Edebiyattan az okuyup bol test çözerek bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. Edebiyat sınavında Türkçe hariç yorum yoktur. Salt bilgi sınavıdır. Bu yüzden bu ders test çözerek öğrenilmez. Bol bol okuyarak öğrenilir. Matematik geometri çalışma sistemini buna uygulayıp başarısız oluyorlar hep. Sonra neymiş efendim edebiyat çok zor.

Yabancı dil mezunuyum Tm ya da sözel değilim. Edebiyatla lisede alakam olmadı kısaca. Şuana kadar 1 hafta edebiyat çalıştım sadece. Matematik sınavından sonra 1 hafta daha çalışcam.

Sınav sonucumu burada yayınlarım o derece güveniyorum. Kendi zekam ve hafızama değil ! Doğru çalışma sistemine..

• quote:

Orijinalden alıntı: loftyrant

quote:

İşim gücüm yok buraya girip rakip eleyeceğim. Ayrıca bu nasıl bir kafadır ki koskoca bir dersi bu kadar rahat bitirebileceğini söylüyorsun. :) İyi geceler.

Öncelikle yorumunu okumadım bile yani kastettiğim sen değilsin. İkincisi bunu yapmış biri olarak söylüyorum. Oturup 1 hafta tüm gün edebiyat çalışsan demek istediğimi anlarsın. Ama buna karşı çıkanların genellikle çalışma tekniği yanlış. Edebiyattan az okuyup bol test çözerek bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. Edebiyat sınavında Türkçe hariç yorum yoktur. Salt bilgi sınavıdır. Bu yüzden bu ders test çözerek öğrenilmez. Bol bol okuyarak öğrenilir. Matematik geometri çalışma sistemini buna uygulayıp başarısız oluyorlar hep. Sonra neymiş efendim edebiyat çok zor.

Yabancı dil mezunuyum Tm ya da sözel değilim. Edebiyatla lisede alakam olmadı kısaca. Şuana kadar 1 hafta edebiyat çalıştım sadece. Matematik sınavından sonra 1 hafta daha çalışcam.

Sınav sonucumu burada yayınlarım o derece güveniyorum. Kendi zekam ve hafızama değil ! Doğru çalışma sistemine..

Saygıyla karşılıyorum. Ayrıca sizin çalışma sisteminiz sizin çalışma sisteminizdir. Bu konuda katılmıyorum. Başarılar. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majhoeanles -- 24 Mayıs 2014; 18:25:33 >

• Ben zaten sifirdan baslamayacagim icin cok zor olmaz diye dusundum sinavda 46+ net yapmayi istiyorum elimde el kitabi normal edebiyat kitaplari var cumhuriyet donemi biraz zayif ezbere dayali oldugu icin bir hafta dedim sonucta matematik veya geometri gibi temel gerektiren bir ders degil bir haftada onceden de 1 saatlik calismayla biter gibi geliyor bana cografyada dahil cografya ygs gibi degil daha basit oluyor yoruma dayali yapilabilecek tipte sorular oluyor genel kultur sorulari gibi cogunlukta konu calismadan direk testle baslanibilir bence.

• quote:

quote:

quote:

Saygıyla karşılıyorum. Ayrıca sizin çalışma sisteminiz sizin çalışma sisteminizdir. Bu konuda katılmıyorum. Başarılar. :D

Ben zaten sifirdan baslamayacagim icin cok zor olmaz diye dusundum sinavda 46+ net yapmayi istiyorum elimde el kitabi normal edebiyat kitaplari var cumhuriyet donemi biraz zayif ezbere dayali oldugu icin bir hafta dedim sonucta matematik veya geometri gibi temel gerektiren bir ders degil bir haftada onceden de 1 saatlik calismayla biter gibi geliyor bana cografyada dahil cografya ygs gibi degil daha basit oluyor yoruma dayali yapilabilecek tipte sorular oluyor genel kultur sorulari gibi cogunlukta konu calismadan direk testle baslanibilir bence.

• quote:

Sadece edebiyata kasarsan 0'dan 1 haftada biter 45+ net de yapılır. Yapamazsın diyenler ya rakip eliyorlar ya da ezbere kafaları basmıyor.

Sadece edebiyat birde cografya calisacagim baska ders yok zaten .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.