Öncelikle yarın YGS'ye girecek tüm kardeşlerime canı gönülden başarılar dilerim.
Benim bir sorum olacak.
11. sınıf öğrencisiyim ve gelecek hafta okul yok. Yani 9 günlük güzel bir boşluğum var. Şu anda YGS'de 110 net civarı yapıyorum. Türkçe 30-35 Matematik 30-35 Fen 30-32 Sosyal 15-20 civarı.
Farklı müfredata sahip bir okulda okuyorum o yüzden konu eksiklerim var. Bu 9 gün içinde güzel bir şekilde konu tekrarı+test yapıp 120'leri görmek istiyorum.
Sizce nasıl bir plan izlemeliyim? Hangi kitapları almalıyım?
Örneğin felsefeyi hep boş bırakıyorum felsefeyi bitirsem +9 net olarak düşünmek mantıklı mı? Ya da feni 35'lere mi çekmeye çalışayım?
Tecrübeleriniz, bildiklerinizden yola çıkarak bana bir tavsiye verin lütfen.
Teşekkürler
Şöyle bir tavsiye verebilirim sana. Girdiğin denemelerdeki felsefe sorularını kesip sakla. Her hafta o soruları çözsen bile faydasını görürsün.
Benim zamanımda felsefe hep mantıktı yani düşünen insanlar çok rahat fulle yakın veya full yapıyordu. Şuan ne durumda bilmiyorum belki ezber soruyorlardır ama eğer çalışamıyorsan dediğimi uygula.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme