Şimdi Ara

1 Haftalık Ucuz Ev Lazım Arkadaşlar - İki kişi - ACİLL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköy iyi olur aslında. Ama tam bi adres verebilirsen iyi olur dostum. Veya numara :)
  • Evet beyler yardımlarınızı bekliyorum
  • Uppp
  • www.booking.com

• Senin kizinada böyle yapsalar hosuna gidermi

• Bizim ev boş haftalık 100 liraya kiralarım, ama siz yaparken ben de izlicem okey ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Kamera dolu o evler, bulursun kendini meşhur sitelerden birinde "Amateur couple and premature ejaculation" diye

Bu sektör içerisindeyim, kameralı olana hiç denk gelmedim siz geldiniz herhalde?
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Ben 50 liraya izletiyorum birader sen gel hele

• Yardımcı olabilecek yok heralde koskoca forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Bizim ev boş haftalık 100 liraya kiralarım, ama siz yaparken ben de izlicem okey ?

neden ? izleyip ne yapıcan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

1 hafta ne ya. Millet 1 saatte isini goruyor.

erkencisin heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

erkencisin heralde

1 saatten sonrası için derman kalmaz. malzeme de kalmaz. sen rötar yaptırcaksan zevk de azalır kondisyon da. birbirimizi kandırmayalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

erkencisin heralde

1 saatten sonrası için derman kalmaz. malzeme de kalmaz. sen rötar yaptırcaksan zevk de azalır kondisyon da. birbirimizi kandırmayalım.

tam aksine öyle bi durumda kalmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Bizim ev boş haftalık 100 liraya kiralarım, ama siz yaparken ben de izlicem okey ?

neden ? izleyip ne yapıcan ?

Canım istediği için

• güncel :P hahaha
  • Ulan nasıl adamlarsınız adam belki şehir dışından istanbula geliyor kız arkadaşiyla farklı bir şehir görüp gezmeyi planlıyor. Her kiralık ev tutanlara seks yapacan gözüyle bakacak kadar yobaz bir toplum olduk. Hayır ben de yeri geliyor izmir e gidiyorum yeri geliyor antalyaya gidiyorum yeri geliyor bursa ya gidiyorum çeşitli yerlerde konaklıyoruz bu seks mi yapıyoruz sayılıyor. Ulan harbi çok ilginç bir toplumuz ha.

Hoş eleman da inkâr etmemiş bazi şeyleri ama. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Bizim apartmanda böyle bir olayım döndüğü bir ev olsa direk polisi arar şikayet ederdim.

Seni neden rahatsiz ediyor bu olay senin evinde mi yapıyorlar yobaza bak la

• quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

quote:

Bizim apartmanda böyle bir olayım döndüğü bir ev olsa direk polisi arar şikayet ederdim.

Karşı dairende tanımadığın etmediğin amaçları sadece sex olan kişiler olsunda göreyim. Burası Türkiye herkes efendice işini yapmaz bir tane kıro gelir. Kardeşin, annen, ablam yada eşin ile apartmanda yada kapı önünde karşılaşınca bir apartman sakini olarak davranmaz, art niyetli nasıl olsa yarın öbürgün gidiyorum. Kimse bulamaz mantığı ile husursuzluk çıkarır.

Orası bir apartman herkes edebi ile saygısı ile davranmalı. Belki karşına taşınan hırsız bile olabilir.

Bunları düşünemeyen yobaz lafını yeni öğrennmiş. Bebenin tekisin ama yine yazalım neden istemediğimizi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Easter.

quote:

Karşı dairende tanımadığın etmediğin amaçları sadece sex olan kişiler olsunda göreyim. Burası Türkiye herkes efendice işini yapmaz bir tane kıro gelir. Kardeşin, annen, ablam yada eşin ile apartmanda yada kapı önünde karşılaşınca bir apartman sakini olarak davranmaz, art niyetli nasıl olsa yarın öbürgün gidiyorum. Kimse bulamaz mantığı ile husursuzluk çıkarır.

Orası bir apartman herkes edebi ile saygısı ile davranmalı. Belki karşına taşınan hırsız bile olabilir.

Bunları düşünemeyen yobaz lafını yeni öğrennmiş. Bebenin tekisin ama yine yazalım neden istemediğimizi.

Daire'yi parasıyla tutmuyor mu ?

İstediğini yapar çok beğenmiyorsan git cemaat'in yoğun olduğu yerlerde kal adama bak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.