Şimdi Ara

1 host 2 domain aynı anda. Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bi tane hostum ve domainim var. şimdi bu hostuma /örnek diye bi dizin açtım ve oraya ayrı bagımsız bi site kurdum diyelim. Şimdi farklı bir domain alıp bu dizine yönlendiriliyor onu biliyorum fakat benim istediğim, o 2. domainden siteye girildiginde sitenin ana domain değil de 2. domain ile görünmesi yani www.anasite.com/örnek değil de www.örnek.com gibi. Bu mümkün müdür? Umarım anlatabilmişimdir.

• bu mümkündür ancak host firmanızın eklenen alan adlarına izin vermesi gerekmektedir. bilisimdunyası ile çalışıyorum ve bu özellik mevcut, host firmanızla görüşüp konuyu onlarla netleştirmeniz mümkün.
  • add-on domain özelliği ile bunu yapabilirsiniz
    add-on domain özellikli hosting sağlayabilirim size uygun fiyata :)
  • yoo bunların hiç birine gerek yok ki siteyi 2. domaninle aç ona ayarla host firmanla görüş dnsi gir. diğer domanide öbürüne yönlendir bu kadar basit
  • hatırladığım kadarı ile zone edit dns ( ücretsiz dns hizmeti ) sayfasından birkaç ayarlama ile bu mümkün
  • arkadaşlar bu özellik için hostunuzda ADDON domain özelliği olmalı. Yani 1 host ile 2 değil 10larca domain barındırabilirsiniz
  • Eski bir konu ama bilmeyenlere soyleyeyim. Alan adı detaylarında yönlendirme diye bir şey vardır.DNS vs vs işlemlerinin olduğu kısım. 2. Domaini yönlendir dedikden sonra maskele diyeceksiniz ve yönlenmesi gereken url yazılacak. 3-4 saat sonra her iki domainide tek sitede kullanabildiğinizi göreceksiniz. Bu maskeleme her hostingde varmı bilmiyorum ama natro hostta var.
    iyi çalışmalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    5 ay önce açıldı
    1 PC den 2 KO açma yöntemi.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.