Şimdi Ara

1'İNCİ J. EĞT. TB. K.LIĞI - GÖLKÖY / KASTAMONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
0
Favori
95.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyete koğuşunda kalacaksınız büyük ihtimalle. Duş konusunda da pek problem yaşamazsınız. İlk kim gider kayıt yaptırırsa, yemin töreninde birliğe katılan ilk asker ödülünü alır :)
  • Arkadaşlar İstanbul Avcılardan katılıyorum çok gec saatte kalmadan birliğime teslim olmayı planlıyorum sonrasında karabük gözüküyor benimde. Var mı kastamonuya gidecek Bilgisayar Mühendisi. İstiyenlerle görüşelim kaçta orada olmayı planlıyorsunuz.
  • tertipler metrodan 11 nisan gecec 24.00 da kalkacak otobüse bileti aldık.sabah nerede toplanmalı , otogar hariç biryer bulmak lazım.Oraya birlik olarak gidersek orada da birbirimizi kollarız.Askerde zamanı geçiren tekşey muhabbet ve arkadaşlık başka birşey değil sevgili tertiplerim herkesin söylediği bu.Birde gölköy ile ilgili 5. bölük efsanesi var duydunuz mu hiç ?
  • dBen duydum şahsen...
    Boşver be..
    Asıl olan usta birliğinin iyi geçmesi.
    Bir ay katlanırız. Hepimiz üni mezunu adamlarız. he bir de DH forum yazarız neftenin yanına.. Dadından yinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06mekan06

Öncelikle herkese hayırlı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benim ikamet ve memleket ANKARA

Acemi birliği KASTAMONU GÖLKÖY JANDARMA //// GÖLKÖY 1'İNCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/KASTAMONU

Usta birliği BARTIN //// İL J.K.LIĞI/BARTIN

Selam tertip, Benim de aynı şekilde Bartın çıktı salı sabahı 7'de kastamonuya varıcam. Adım Kerim görüşmek üzere.

Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi GÖLKÖY 1'İNCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/KASTAMONU
    GÖLKÖY KASTAMONU
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği İL J.K.LIĞI/BARTIN
    BARTIN

• quote:

Orijinalden alıntı: ersellesre

quote:

Orijinalden alıntı: pUFO

quote:

Orijinalden alıntı: byzas

izmitli varmı aranızda ?

Ben varım.

bende izmitliyim arkadaşım gölköyden sonra şırnak var benim yolumda

İZMİTLİYİM BENDE TERTİPLERİM kastamonu sonrası diyarbakır

• Gölköy sonrası kısmetse Urfa tertipler.. Herkese hayırlı yolculuklar..

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği İL J.K.LIĞI/ŞANLIURFA
    ŞANLIURFA
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan_41

quote:

quote:

quote:

izmitli varmı aranızda ?

Ben varım.

Tertip ben pazartesi akşam 11.15 metro otobüsüyle gidiyorum senin yolculuk nezman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arslan_41

quote:

quote:

quote:

izmitli varmı aranızda ?

Ben varım.

Tertip ben pazartesi akşam 11.15 metro otobüsüyle gidiyorum senin yolculuk nezman

Aynı otobusteyız tertibim

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemilker

tertipler metrodan 11 nisan gecec 24.00 da kalkacak otobüse bileti aldık.sabah nerede toplanmalı , otogar hariç biryer bulmak lazım.Oraya birlik olarak gidersek orada da birbirimizi kollarız.Askerde zamanı geçiren tekşey muhabbet ve arkadaşlık başka birşey değil sevgili tertiplerim herkesin söylediği bu.Birde gölköy ile ilgili 5. bölük efsanesi var duydunuz mu hiç ?

aynı otobüsteyiz tertibim:) koltuk no 37,üst kattayım,görüşürüz inlaşşah..adım özcan bu arada..
  • Mardin'e gidecek torunlar pm ile ulaşırlarsa yardımcı olurum.
    Gölköy'de bol bol atış talimi yapacaksınız, zevkli bir eğitim dönemi olacak, bizim zamanımızdaki kalabalıklık sorununa çözüm buldularsa gerçekten rahat edersiniz acemilikte.
  • Yeni gelen arkadaşlar yedeksubay .tk ya giriş yapalım lütfen.

Hem birbiriyle aynı yere düşenleri bulmak kolaylaşır hem de oluşacak istatistik tablosunda faydaları olmuş olur.

Zaten 900 e yakın arkadaş oraya kayıtlarını girdiler çoğu da donanım haberden burada paylaşırken bir yandan da o listeyi ihmal etmeyin.

Hepinize hayırlı tezkereler. ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Mardin'e gidecek torunlar pm ile ulaşırlarsa yardımcı olurum.
    Gölköy'de bol bol atış talimi yapacaksınız, zevkli bir eğitim dönemi olacak, bizim zamanımızdaki kalabalıklık sorununa çözüm buldularsa gerçekten rahat edersiniz acemilikte.

benimde koltuk no 37 cam kenarı , isim nickten belli zaten erdemilker , yarın gece görüşürüz dostum :)

Benim bir daha gitmeye niyetim yok kardeşim, hayırlı tezkereler size...

• quote:

quote:

quote:

Mardin'e gidecek torunlar pm ile ulaşırlarsa yardımcı olurum.

benimde koltuk no 37 cam kenarı , isim nickten belli zaten erdemilker , yarın gece görüşürüz dostum :)

Benim bir daha gitmeye niyetim yok kardeşim, hayırlı tezkereler size...

netgeyik ' in mesajına cevaplıycağıma sana yazmışım , gece gece olur o kadar.kusura bakma

• arkadaşlar kastamonuda toplanıcaz ama birde efsane 5. bölüğe girmek teslim olmaya çokda geç kalmasak mı ne dersiniz , normalde ben 3-4 gibi teslim olmayı düşünüyordum ama bu 5. bölük efsanesi ikileme soktu beni.
  • quote:

arkadaşlar kastamonuda toplanıcaz ama birde efsane 5. bölüğe girmek teslim olmaya çokda geç kalmasak mı ne dersiniz , normalde ben 3-4 gibi teslim olmayı düşünüyordum ama bu 5. bölük efsanesi ikileme soktu beni.

5. bölük resmen efsane tertip. aralık doneminde ilk gidenleri almışlar ama ağustos donemınde de son gidenleri almışlar... tamamen şans yani
  • 5. Bölüğe ağustos ayında ilk giden-son giden olarak alınmadı. Yaklaşık 50 kişilik guruplar halinde dağıttılar. İlk gelen 50 kişi 1. bölüğe, 2. gelen 50 kişi 2. bölüğe, 5. gelen 50 kişi 5. bölüğe, 6. gelen 50 kişi tekrar 1. bölüğe verilerek bu şekilde devam eden bir dağıtım yapıldı. Her bölüğün kapasitesi aynı olmadığı için bazı bölükler erken doldu, en son gelenler tabiki en yüksek kapasiteli bölük olan 5. bölüğe verildi.
  • Merhaba arkadaşlar salı sabah 07:00 Metro otobüsü ile İstanbuldan yola çıkacaktım ama acaba pazartesi gece mi gitseydim kafam karıştı şimdi... Birliğe sabah katılmanın avantajı mı var?

Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    GÖLKÖY KASTAMONU
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği İL J.K.LIĞI/VAN
    VAN
  • Sabah 6da ankaradan yola ciktik.. İlgaz yogun kar yagisli diye gerede-karabuk istikametini takip ettik.. Once kar, simdi de yolda ters donmus tir, yolda pek cok tertip gordum.. Belli ki bi kac saat daha buralardayiz..
    Hadi hayirlisi..
  • Golkoy 3. Boluk 5. Posta kebap asker erdem ilker.sinema internet cafe bilardo super kantin makineden hot chocolate ve komutanlar on numara.AMA misal 1. Boluk cok siki imis.gunde 70 sinav her Turlu izdirap ve angarya is onlarda.birtek revir ilac falan dert AMA askerde hasta olmiycan abi zaten.5. Bolukte bol kuruyordu kurekle en son onlari gordugumde.ben 3. Boluk diyorum tertiplerim.yemin toreninde. Sonra evci ciktim. 2 gun golkoy tatil tesislerine ara sonra aynen devaaaaam.safak seriye bagladi hacilaaaaaar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemilker -- 29 Nisan 2011; 20:27:07 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.