Şimdi Ara

1 inci zh.tug. kh. ve kh.bl. / KIRKLARELİ BABAESKİ / KIRKLARELİ BURAYA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
15
Favori
113.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kısa dönem 6 ay
  • 1 İNCİ ZH.TUG. KH. VE KH.BL./BABAESKİ

Aralık celbinde gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CooLifeX kullanıcısına yanıt
    Banada aynı celp çıktı

• Yigido5885 Y kullanıcısına yanıt
    Ben varim acemiligi orda yapıncam

• Arkadaşlar whatsappdan tanışalım Aralık celpleri orada yabancılık çekmeyelim en azından

• Yigido5885 Y kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı olur bence de 😁

• Aralık celpleri Whatsapp için özelden yazın arkadaşlar toplanalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar ben yarin Babaeski 1.zirhli egitim tugayina teslim olacam bedelli gidiyorum nasil biyer yardimci olurmusunuz

• Herkese şimdiden hayırlı teskereler
    Ben bedelli olarak ekim ayının 18 inde kırklareli babaeskide askerliğimi tamamladım.
    Gitmeden önce biraz araştırdım, fazla bilgi bulamadım o yüzden tecrübelerimi yazma gereği hissettim.

İlk önce teslim olurken Özden kışlasına teslim oluyorsunuz orda giriş işlemleri yapılıyor ve kamufulajlar dağıtılıyor sorasında sizi genellikle Unimoglarla(Askeri araç kendinizi Call Of Dutty de hissedeceksiniz) Eldeniz kışlasına getiriyorlar (erken teslim olmakta fayda var sıkış tepiş gitmemek adına, erken derken saat 2 gibi). gitimeden önce hangi koşuğuşta kalacağınız kaç numaralı yatakta yatacağınız dolabınız falan belli herkesin bir numarası var ona göre yerleşiyorsunuz.

-Yanınıza KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE açık mavi renginde yastık kılıfı hatta alabiliyorsanız çarşaf ve yorgan kılıfı alın ben bir hafta boyunca yorgana kokudan sarılamadım. Oraya vardığınızda yıkanmış olacaklardır ama artık yıkamayla da kokuları geçmiyor baya eskimişler.

- atlet haricinde yeşil renkte 4-5 tane tişört alın yanınıza kamuflajın içerisine sadece yeşil renkte tişört giymenize izin veriyorlar 1 tanede onlar vericekler zaten. (kamuflaj haricinde 1 adet boxer 1 adet çorap ve banyo havlusu veriyorlar)

-Bize 4 çeşit bot dağıtmışlardı 2 model siyah renkte ve 2 model de kahverengi botlar, benimkisi kahverengi olandı inanın çok rahattı (içerisine tabanlıkta koymuştum) siyah renk denk gelirse size Bot Vatkasına ihtiyaç duyabilirsiniz.

-Yanınızda nakit bulundurmanıza GEREK YOK . Her şey kredi kartıyla alınıyor, eğer nakde ihtiyacınız olursa içeride zaten Vakıfbank ATM si mevcut. Kredi kartınızın Temassız özelliğini açtırmayı unutmayın daha da rahat edersiniz.
    Eğer Langırt veya PlayStation oynarım derseniz yanınızda 1 tl lik götürmeniz de fayda var :)

-Bu aylardan sora gidecek arkadaşlar kesinlikle yanlarında içlik götürsünler soğuk olacaktır. 2 takım eşofman takımı getirin rahat edersiniz biri kirlenince diğerini giyersiniz. terliği, tuvalet kağıdını, ıslak mendili de unutmayın. Başka yerlerde askerlik yapan arkadaşlarım kantinlerde herşey var demişlerdi bana ama eldeniz kışlasındaki kantinlerde iç giyim falan yok bilginiz olsun, sadece aburcubur ve sigara.

-Telefon konusunda bedellilerin yarısında Akıllı cep telefonu mevcuttu, kimisinin valizini aramamışlar, kimisinkini aramışlar görmemişler bu size kalmış eğer götürürseniz ve girerken telefonunuz alınırsa bir daha çıkışta teslim ediliyor ve çok acil aramalarınızda yarım saat kullanmanıza izin veriyorlar. diyelim ki içeriye Akıllı bir cep telefonuyla girdiniz komutanların gözüne sokmadan kullanın bazıları görmemezlikten geliyor ama bazıları da görür görmez telefonu alıyor. Getirecek arkadaşlara söylüyorum telefonu gece şarja takıp yatmayın :)

-Komutanlara gelecek olursak, hepsi birbirinden iyi ve yardım sever o konuda şüpheniz olmasın.

-Sigara içenler kendi içtikleri sigaradan götürsünler onda hiçbir sıkıntı yok. içeride genelde camel ve chesterfield bulunuyor diğerleri çabuk tükeniyor.

-iştimalara ve yemekhane kuyruğuna hazır olun :) he bir de yemekler var yemekler kötü değil çok da iyi değil ama aç kalmıyorsunuz merak etmeyin. 2 tane kantinde tost çeşitleri mevcut Mekanize Unlu mamüller bir de yemekhanenin yanındaki kantinde.

Benim anlatacaklarım bu kadar :) Tekrardan, Gidecek olan arkadaşlara şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.

• Verdiğiz bilgiler için teşekkürler çok işimize yarayacak sağolun 😁

• 38b varsa irtibata geçelim arkadaşlar

• 38 b ne oluyor açıklar mısınız 😂

• Nasip olursa ben de aralık ayında orda olacağım

• 38.donem bedelli

• Aralık celbinde ben de Babaeski'de yapacağım arkadaşlar, tanışalım whatsapp grubu kuralım varsa beni de alın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigido5885

Aralık celpleri Whatsapp için özelden yazın arkadaşlar toplanalım
    Ben de varım kardeşim tanışalım, grup varsa linkini atarsan sevinirim :)
  • eem77 E kullanıcısına yanıt
    Özelden numara at ekleyeyim kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigido5885

Özelden numara at ekleyeyim kardeşim
    Özelden meseaj attım numaramı kardeşim gelmedi mi ? Mesajına cevap verdim ama
  • 37B giden var mı? 30 kasım 2019

• ibrka İ kullanıcısına yanıt
    Evet var kardeşim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.