Şimdi Ara

1. KALİTE GÖRÜNTÜ 1.KALİTE SES BEATS BY DR DRE[GERİ DÖNDÜK!!] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
44
Favori
32.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sennheiser gibi bir marka varken bu ürünlere heves edenlere anlamıyorum + replika gibi özentiliği nasıl sevebilirler yine anlamıyorum + tamamen çakma olan bir ürünü Sennheiser gibi bir markayla kıyaslayıp daha iyi demek nasıl bir hakarettir ?

Yine de hayırlı satışlar. Ülkemiz işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

sennheiser gibi bir marka varken bu ürünlere heves edenlere anlamıyorum + replika gibi özentiliği nasıl sevebilirler yine anlamıyorum + tamamen çakma olan bir ürünü Sennheiser gibi bir markayla kıyaslayıp daha iyi demek nasıl bir hakarettir ?

Yine de hayırlı satışlar. Ülkemiz işte...

Her markanın hayranının gördüm, ama Sennheiser'ınkini görmemiştim.

Önce bi kullanmanızı öneririm

Not: Sennheiser IE8, CX200-II kullanıyorum. Fakat bunlardan da kullandım.
  • hocam alışverişler nakit mi yoksa kredi kartıyla da yapılabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

hocam alışverişler nakit mi yoksa kredi kartıyla da yapılabiliyor mu ?

Nakit olarakta sanalpazar uzerinden kredi karti ile de alis veris yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creative zen vision w ile mukemmel ikili oldular ses kalitesi muhtesem.tour alacak arkadaslara tavsiyem beyaz alin cunku daha şık duruyor.arkadasa tekrar tekrar tesekkur ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Creative zen vision w ile mukemmel ikili oldular ses kalitesi muhtesem.tour alacak arkadaslara tavsiyem beyaz alin cunku daha şık duruyor.arkadasa tekrar tekrar tesekkur ediyorum

güle güle kullanın
  • Benimde tour ürünüm geldi.

daha 1dk dinleyebildim ama ürün cidden inanılmaz kaliteli. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Benimde tour ürünüm geldi.

daha 1dk dinleyebildim ama ürün cidden inanılmaz kaliteli. teşekkürler.

güle güle kullanın
  • Mükemmel ilan öğrenciyim cihazımı satıp elime ilk para geçtiği anda detoxlara saldırıyorum :D Hayırlı satışlar...
  • Detoxx manyakmış :)
  • tour almak istiyorum pm atar mısın?
  • çok fazla video diyor ilk mesajında kardeş bi düzelt istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreial

çok fazla video diyor ilk mesajında kardeş bi düzelt istersen

dostum tüm konum adminler tarafından habersizce silinmiştir ve bu konu için çok uğraşılmıştır resimler videolar ürün tanıtımları vs. yöneticilerden haber bekliyorum
  • tarafımdan alınmıştır Beats Solo hd
  • Tour kulaklığın ses kalitesi güzel. Henüz burn in yapmadım fakat 1 senelik kulaklığımdan daha iyiymiş gibi geliyor. Yüksek seste tizlerde patlama yok ama arada biraz kayboluyor gibi oluyor. Biraz zaman geçtikten sonra toparlayacaktır o da. Kulaktan kolay düşmüyor, en önemli + sı bu benim için.

Teşekkürler,
    ancak şunu söyleyeyim; kargo ile anlaşma yapmalısınız, zira 8.75 biraz fazla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanos

Tour kulaklığın ses kalitesi güzel. Henüz burn in yapmadım fakat 1 senelik kulaklığımdan daha iyiymiş gibi geliyor. Yüksek seste tizlerde patlama yok ama arada biraz kayboluyor gibi oluyor. Biraz zaman geçtikten sonra toparlayacaktır o da. Kulaktan kolay düşmüyor, en önemli + sı bu benim için.

Teşekkürler,

merhaba kulakliginiz hayirli olsun.. Kargodan bende sikayetciyim anlasma yapmaya calistim fakat ayda 1000 tl ciro gostermem gerekiyor benim bukadar satisim yok sanalpazardan 5.5tl+kdv olarak gonderebiliyorum indirimli

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: hanos

Tour kulaklığın ses kalitesi güzel. Henüz burn in yapmadım fakat 1 senelik kulaklığımdan daha iyiymiş gibi geliyor. Yüksek seste tizlerde patlama yok ama arada biraz kayboluyor gibi oluyor. Biraz zaman geçtikten sonra toparlayacaktır o da. Kulaktan kolay düşmüyor, en önemli + sı bu benim için.

Teşekkürler,

merhaba kulakliginiz hayirli olsun.. Kargodan bende sikayetciyim anlasma yapmaya calistim fakat ayda 1000 tl ciro gostermem gerekiyor benim bukadar satisim yok sanalpazardan 5.5tl+kdv olarak gonderebiliyorum indirimli

Teşekkür ederim, anladım. İlerde satışınız olur o şekilde umarım diyelim o zaman :)

Kolay gelsin, belki arkadaşlarım için tekrar kapınızı çalabilirim :)

• hocam 2 adet tour varmı 2 tane kırmızı bide kutulu fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 17 Haziran 2013; 21:13:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

hocam 2 adet tour varmı 2 tane kırmızı bide kutulu fiyatı

pm ile cevap verildi
  • hocam beats tour varmı beyaz renkten bide sanalpazar linkini verirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.