Şimdi Ara

1 Mayısta CS PAZARINA NE OLDU ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar steam de pazarda gezinirken hangi görevde kullanılmış iteme baksam hep 1 mayısta saat 10 AM de 0,03 tl ye satılmış m9 , karambit , asimovv , vulkan , startrak li ne ararsanız ben anlam veremedim , birisi açıklayabilir mi ? bide mesela asimovv dan 300 er tane , bıçaklar 10 ar tane vulkan da aynı 300 er tane hep böyle satılmış şaşkınım nasıl haberim(haberimiz) olmaz ?

• Endonezya’nın resmi para birimi olan Endonezya Rupiah’ı (IDR)’nin çevrilmesinde oluşan bir hatadan ötürü, endonezyalı oyuncuların paraları bir anda 1000 kat değer kazandı. Örnek olarak Steam bakiyesinde 10 IDR bulunan kullanıcının bakiyesi bir anda 10000 IDR’ye kadar fırladı. Hal böyle olunca, endonezyalı arkadaşlar bir anda Market’te bulunan bütün bıçak, kasa ve pahalı silahları topladılar ve envanterlerini doldurdular. Ardından bazıları sırf geyik olsun diye bu eşyaları 0,01 gibi fiyatlardan pazara koydu.
  • Ve bizden de bazi akilli arkadaslar ulan bedava bicak buldum gbisinden 10-15 tane bicak aldilar.

Sonra valvede gel bakalim dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jrparazitretörn kullanıcısına yanıt
    Türkler şöyle yararlandı ellerindeki itemleri değerlerinin kat kat üstüne sattılar 100TL ye key satan vardı asiimovları 400-500TL ye satan vardı ucuza bıçak alan vardı fakat sonradan geri alındı itemler bildiğim kadarıyla.
  • valve ne kadar desede hepsini toplayamadı ama bir sürü kişide bu şekilde bıçaklar kaldı :) hatta bazı suçsuz kişilerinde bıçakları gitmiş diye duymuştum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazitretörn

Yani türkler yararlanamıyordu öylemi?

Hatta hatirliyorum. Bizimkiler belki geri almazlar. Belki gozden kacirilar gibi pamuk prensesin pembe hayalleri gibi hayallere kapildilar.

Sonra biz bunlar hayal dedikmi ustumuze geldiler.

Dedim dedim inanmadiniz bak noldu simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: lcax1

valve ne kadar desede hepsini toplayamadı ama bir sürü kişide bu şekilde bıçaklar kaldı :) hatta bazı suçsuz kişilerinde bıçakları gitmiş diye duymuştum :D

İyi keklemisler seni. Dedigin gibi olsaydi cs de kiyamet kopardi. Nerde gordunmu bir tane bnmde bicagim.gitti valve haksizlik yapti diye. Yada asimovu 700 liraya sattim lan die ortada gezinen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizden illa fiyat arttırıp satıp oyun vb. şeyler alan farklı hesaplara dağıtan kurtulanlar olmuştur diye düşünüyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

quote:

valve ne kadar desede hepsini toplayamadı ama bir sürü kişide bu şekilde bıçaklar kaldı :) hatta bazı suçsuz kişilerinde bıçakları gitmiş diye duymuştum :D

İyi keklemisler seni. Dedigin gibi olsaydi cs de kiyamet kopardi. Nerde gordunmu bir tane bnmde bicagim.gitti valve haksizlik yapti diye. Yada asimovu 700 liraya sattim lan die ortada gezinen.

hepsini toplayamadığını biliyorum hocam az yada çok millette bişeyler kalmıştı ama diğerini sadece duydum açıkçası kaynayanlar olabilir diye mantıklı geldi her kaynayanında derdini çözemez valve sonuçta :)

• quote:

bizden illa fiyat arttırıp satıp oyun vb. şeyler alan farklı hesaplara dağıtan kurtulanlar olmuştur diye düşünüyorum :D

Olmadi olmadi rahat olun.

• Valve bu 1TL sini bile bırakmaz millette
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riku

Valve bu 1TL sini bile bırakmaz millette

Aynen lakin hala inanmamak icin israrda devam ediyorlar. O gunde oleydi.

• Her zaman soyluyorum. BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANİNDA OLUR

• quote:

quote:

quote:

hepsini toplayamadığını biliyorum hocam az yada çok millette bişeyler kalmıştı ama diğerini sadece duydum açıkçası kaynayanlar olabilir diye mantıklı geldi her kaynayanında derdini çözemez valve sonuçta :)

Hicbir sekilde kaynamaz.Cunku her itemin ozel bir kodu vardir 2-3 saatlik bir sorunda mesela 2-3 saatlik rollback atarlar herkesin itemi ne olduysa geri gelir vs.Oyle 1 kurusa bicak aldim bende kaldi zirt pirt oldu yok yedirmezler adama ki 1 allahin kulu bile yiyemedi 1-2 saatlik takildilar sadece o aldiklari itemlerle maksat heves cikartmak :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadas bu sekilde bs asiimovunu 500tlden satti, daha sonra tum paraya oyun aldi.
    Oyunlar hala duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurturkcan99

Arkadas bu sekilde bs asiimovunu 500tlden satti, daha sonra tum paraya oyun aldi.
    Oyunlar hala duruyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazitretörn

Yani türkler yararlanamıyordu öylemi?

Hatta hatirliyorum. Bizimkiler belki geri almazlar. Belki gozden kacirilar gibi pamuk prensesin pembe hayalleri gibi hayallere kapildilar.

Sonra biz bunlar hayal dedikmi ustumuze geldiler.

Dedim dedim inanmadiniz bak noldu simdi

Ben yararlandım :) Benim ve arkadaşlarımın itemleri geri silinmedi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Riku

Endonezya’nın resmi para birimi olan Endonezya Rupiah’ı (IDR)’nin çevrilmesinde oluşan bir hatadan ötürü, endonezyalı oyuncuların paraları bir anda 1000 kat değer kazandı. Örnek olarak Steam bakiyesinde 10 IDR bulunan kullanıcının bakiyesi bir anda 10000 IDR’ye kadar fırladı. Hal böyle olunca, endonezyalı arkadaşlar bir anda Market’te bulunan bütün bıçak, kasa ve pahalı silahları topladılar ve envanterlerini doldurdular. Ardından bazıları sırf geyik olsun diye bu eşyaları 0,01 gibi fiyatlardan pazara koydu.

Anladım kardeşim eyvallah bende diyorum neler oluyor ? :D

• Bıçakları alıp sonra real money olarak satanlar yaşadı

• Maalesef bu durumdan faydalananlar oldu,geçenlerde bir arkadaş bu şekilde aldığı 200 anahtara hala sahipti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.