Şimdi Ara

1 MB 42 TL TTNet memnun olanlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .DeDe.

quote:

Orijinalden alıntı: osaka86

quote:

Lütfen kimse imansız değildir, bilip bilmeden gıybet yapmayınız, çarpılırsınız.

Allah bilir insanın içini - dışını, kim imanlı, kim cennetlik, lütfen şirke girmeyiniz.

Bu 1MB Türkiye şartları için fazlası ile yeterli, ülkemizin daha başka sorunları var mesela tarımcılık, hayvancılık bitmiş bunlara kafa yoralım.

Atatürkçülük unutturulmak isteniyor bunları düşünelim, hayat internet değildir.

Her işe, her mesaja sağ el, sağ ayak ile başlarsanız her işin başında sonunda dua ile bütünleşirseniz imanında gücü ile herşey hal olur.

bu konuyu açmanıza kızmama rağmen şu söylediklerinize de yürekten katılıyorum.

Merhaba, kızabilirsiniz, ben kimseye kızmadım - hakaret etmedim, ben memnunum siz değilsiniz size katılırım hatta sizi desteklerim imza veririm, benim gibi düşünmeyen benim düşmanım değildir.

Sadece farklı bir çeşnidir farklı bakış açıları, ben böyle, siz öyle düşüneceksinizki doğruları barış, hakkaniyet içerisinde bulalım.

Biz ortada buluşamadıgımız için bizi bölmeye çalışıyorlar, halbuki birbirlerimizin fikrine dayansak, saygılı olsak, tahammül göstersek dünyada Türkiye başka yerlerde olurdu.

Saygılarımla

yanlız şunu da unutmayın :: Bu kurum hergün onlarca yüzlerce kişiden ah işiten bir firma. buna rağmen insanlardan verdiği olumsuz hizmete karşın hakedilen parayı almıyor maalesef. müşterisini tınlamıyor. benim gözümde de haram kazanç sağlıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Allah bilir insanın içini - dışını, kim imanlı, kim cennetlik, lütfen şirke girmeyiniz.

Bu 1MB Türkiye şartları için fazlası ile yeterli, ülkemizin daha başka sorunları var mesela tarımcılık, hayvancılık bitmiş bunlara kafa yoralım.

Her işe, her mesaja sağ el, sağ ayak ile başlarsanız her işin başında sonunda dua ile bütünleşirseniz imanında gücü ile herşey hal olur.

bu konuyu açmanıza kızmama rağmen şu söylediklerinize de yürekten katılıyorum.

Merhaba, kızabilirsiniz, ben kimseye kızmadım - hakaret etmedim, ben memnunum siz değilsiniz size katılırım hatta sizi desteklerim imza veririm, benim gibi düşünmeyen benim düşmanım değildir.

Sadece farklı bir çeşnidir farklı bakış açıları, ben böyle, siz öyle düşüneceksinizki doğruları barış, hakkaniyet içerisinde bulalım.

Biz ortada buluşamadıgımız için bizi bölmeye çalışıyorlar, halbuki birbirlerimizin fikrine dayansak, saygılı olsak, tahammül göstersek dünyada Türkiye başka yerlerde olurdu.

Saygılarımla

yanlız şunu da unutmayın :: Bu kurum hergün onlarca yüzlerce kişiden ah işiten bir firma. buna rağmen insanlardan verdiği olumsuz hizmete karşın hakedilen parayı almıyor maalesef. müşterisini tınlamıyor. benim gözümde de haram kazanç sağlıyor.

Aynen ben zaten adil demedim, herşey sıra ile, ben sadece engelli paketi için dedim oda biliyorum pahalı ama şartlar.

Sabah bir bakanı izledim sinir oldum ama elden birlik olunca çok şey gelir burada birbirimizi kırmayalım milletçe el ele olalım herşey hal olur.

• Bende problem yaşamıyorum.Santral evimin dibinde Adsl hattı 20 mb'de destekliyor...
    Bu göstermiyor ki herkes benim gibi memnun olacak.
    Sizin şu açtığınız konu baştan aşaya saçmalık.Nasıl bir akla hüküm ediyorsunuz merak ettim...
    Ahmet Mehmet rahatsız size seninde rahatsız olman lazım.Şu yaptığına bak.
    Bende 42 tl ödüyorum ne olmuş yani...Sorunda yaşamıyorum ne olmuş.
  • iyi güzel söylüyorsunda çoğu kişiye 1 mbit bile veremiyorlar benim şuan 0,50 lerde geziniyor ayrıca sana verdikleri bu hıza göre ödedigin ücret fazla bunun haricinde birde telefon için ödüyorsundur o yüzden bence memnun olmaman gerekiyor
  • Beyninizin hangi katmanı ile anlamamaya çalışıyorsunuz anlamadım.

O zaman sizde şuna destek veriniz milyonlar rahatsız.

GSS istemiyoruz

http://www.facebook.com/pages/GSS-istemiyoruz/371629202852863

Hadi seni bunun gibi yüzlerce konuya davet ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

iyi güzel söylüyorsunda çoğu kişiye 1 mbit bile veremiyorlar benim şuan 0,50 lerde geziniyor ayrıca sana verdikleri bu hıza göre ödedigin ücret fazla bunun haricinde birde telefon için ödüyorsundur o yüzden bence memnun olmaman gerekiyor

Ben memnunum sayın arkadaşım sizin gibi neden düşüneceğim sizde bunu anlamıyorsunuz, nesi zorki ben memnunum siz değilsiniz, siz bana saygı göstermiyorsunuzki ben size göstereyim.
  • Beyler bu adam kesinlikle TTNetin üst yönetimin biri ttneti 10 sene kullanıpta ilk defa memnun olan birini gördüm :D
  • Ey yurdum insanı, Allahın ilk emri oku, bakın konuyu okuyunuz.

Ben kimseye lan neden memnun değilsin demedim.
    Ben hiç bir kimseye herkes memnun olacak demedim.
    Ben memnunum dedim buna saygı duyun, siz saygı duymadan saygı duyulmak istiyorsunuz asıl sorun burada.

Ben sizin memnun olmamanıza saygı duyuyorum ama ben memnunum ne var bunda, illa sizin tuttugunuz takımımı tutmak zorundayım, illa kella paça sevmek zorundamıyım.

Bana göre gs dandik bir takımdır size göre süper takımdırki hep böyle yapıyor Türk insanı hoşgörü yok.

Bizim insanımızda;

Sevgi yok,
    Saygı yok,
    Hoşgörü yok,
    Empati yapma yok,
    Müslüman ama kul hakkını takan yok,
    Cumaya gider çıkınca her türlü dalavere bizde,
    Ahlak lafta var, başkasının karısına kızına etmedigi sözü, atmadıgı lafı bırakmaz ama iş kendisine gelince heyt namus der ona yaptıgı anımsatılınca o mini giyiyordu, o hak etmişti, o bikini ile denize giriyordu, onun başı kıçı açıktı gibi kendimizce saçmalıklar uydururuz.

Ama gidip görmeyizki gülhane parkında, izmir furaında ne başı kapalılar neler beceriyor, hemde tek ayet bilmeden lafta islamcı kisvesi altında.

• yıl 2020 1000 mpbs hız 100 gb kota :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 25 Nisan 2012; 17:34:26 >
  • bu hayatta insanlara köpek gibi davranacaksın abi
    her şeye rağmen yine de memnun olup seni savunanlar olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Anka

Beyler bu adam kesinlikle TTNetin üst yönetimin biri ttneti 10 sene kullanıpta ilk defa memnun olan birini gördüm :D

Ben 10 yıldır tek sorun yaşamadım, fatura şoku yaşamadım, ilk şikayetimde eve gelip, sokagıma gelip sorunu gününde çözdüler, siz memnun olmayın ben memnunum, hızım düştü diye aradım (25KB) düşmüştü hemen gelip sorunu halletiler.

Tabii daha iyi şartlar olmalı ama Türkiyenin önceliği bu değil.

Persepolis filmini izleyiniz, ülke ne hale geldi yavaş yavaş, kurbağa deneyini araştırınız, persepolis filminde nasıl iran mollalaştıyı gözlemleyiniz, sizleri böyle sahte gündemlerle oyalıyorlar sizde alet oluyorsunuz.

Çok yakında sokağa bayanlar açık baş bile çıkamayacaklar iş işten geçince vah demenin anlamı olmayacak siz bunlarada inanmıyorsunuzdur, dedim ya persepolisi izleyiniz.

Benim başı açığada, kapalıyada, inanada, inanmayanada saygım var ama ya onların var mı?

Benim yazdıklarım sizi ilgilendirmez ben hayatı bu açıdan görürüm siz o açıdan saygı duyarım.

• iyi de 1 mbps limitsiz internet ttnet de 50 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

iyi de 1 mbps limitsiz internet ttnet de 50 lira

ben niye 0,88 mbite 59 lira ödüyorum o zaman?
    http://forum.donanimhaber.com/m_60150927/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60150927
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony_almeida

bu hayatta insanlara köpek gibi davranacaksın abi
    her şeye rağmen yine de memnun olup seni savunanlar olacaktır.

İnsana insanca davranma taraftarı olduğum halde memnun olana, olmayana saygım olduğu halde bakınız neler diyorlar bana.

Ben buyum siz o ben farklı değerlendiriyorum olayları, önceliğim bu değil.

Türk insanı ne oldum delisi oldu, bilgisayarsız, internetsiz, tabletsiz, Androidsiz yaşayamaz olduk.

3 kuruş maaşını buralara yatıranlar var, asgari ücret alıp 6 ayda bir telefon değiştiren insanlar görüyorum, sonuç tıkanıp kalıp kredi kartı borcunda boğulan insanlar var, cehalet desem değil, ama ne denir ki, adam üniveriteye gidiyor bunu yapıyor ee hiç okumayan ne yapsın (egitim şu şartlarda herşey değil biliyorum).

• ayrıca açılan başlıkta hata var.
    1 mbit 42 lira şeklinde bir tarife yok.
    Eski kullanıcıysan ve 5 yıldır 42 lira ödüyorsan ve kampanyalar falan beni ilgilendirmez 42 lirayı öderim keyfime bakarım diyorsan onu bilemem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzeDönükZeka

quote:

Konuyu açmana kızdım ama bu söylediklerin doğru. Adamsın...

Sağolunuz, karşımızdakileri tam tanımadan yargılamamak gerekir diye düşünüyorum.

Sayın montevo

Her ülkenin şartları başkadır bende isterim 10MB 10 tl olsun ama ülkemizin bambaşka sorunları binbir şark oyunlarının içerisinde, İnşallah daha güzel günlere birlik olursak geleceğiz yeterki bizi bize düşürenleri iyi tanıyalım.

ülkenin sorunlarını konuşacak olursak en basiti ben doğmadan önce başörtüsü sorunu varmış halen de devam ediyor.ben şahsen 4 mbit kullandım gayet memnundum.sonra 16 mbit ettiler.dahada beğendim ama akk koymuşlar.şimdi 4 mbit ile 500 gbyi bulaiblirken neden 50 gb d ekalayım.alınan hizmeit karşılaştırmak gerekli.araba gidi değilki 500 beygir motor çok yakıyo felan diyelim

• Yav arkadaş sen memnunsun diye bize ne ?Ne diye konu açıp savunuyorsun böyle saçma sapan işler için.Türkiye şartları için 1mbit yetermiş.heee yeter senin gibi geri kafalılara yeter anca.10tane film indiriyomuşsun.Onlar anca dandik çözünürlükte olur.Benim ekranım geniş 720p indiriyorum ve 4gb civarında her film.Çek bunları şimdi 1mbitle çekebilirsen.Ben ne diye pcmi 7/24 açık bırakayım?İnterneti de dine ve başka saçmalıklara da bağlamışsın(din yanlış anlaşılmasın) ya bravo sana artık 1mbit bağlanıp tarımcılık ve haycanlığa girişcem.Çok büyük iş başardın ve ibret aldım senden bravo MORUK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

iyi de 1 mbps limitsiz internet ttnet de 50 lira

ben niye 0,88 mbite 59 lira ödüyorum o zaman?
    http://forum.donanimhaber.com/m_60150927/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60150927

ödemek zorunda değilsin ki ttnet in

1 mbps limitsiz paketleri yeni kullanıcılara kapalı

http://www.doping.com.tr/Sayfalar/kampanyalar/6-aylik-paketler/98.aspx

biriadsl de var ama alabilir misin bilmiorum

1 MB 42 TL TTNet memnun olanlar.

veya ttnet den başkasını kullanmak istemiyorum diyosan

http://www.ttnet.com.tr/web/230-1157-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/ucretlendirme

burada iki tane paket var

1 mbps 1 gigabyte
    1 mbps 2 gigabyte

bunlara geç bunların fatura stop noktası

Limitli ADSL paketlerine abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam internet erişim ücreti (aylık ücret + kota aşım ücreti) 79 TL'yi, ULTRANET5 paketi için 89 TL'yi, 1 Mbps 1 GB ve 1 Mbps 2 GB paketleri için ise 50 TL'yi geçemez.

• Konu düzeysiz tartışmaya sebebiyet verdiği için kilitlenmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.