Şimdi Ara

1 milyon adet satılan Galaxy S, Türkiye'ye çok iddialı geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 milyon adet satılan Galaxy S, Türkiye'ye çok iddialı geliyor

Üstün donanım özellikleri ile dikkat çeken Samsung'un amiral gemisi Galaxy S, pazara sunulduğu ülkelerde yüksek satış performansı sergiliyor

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics'in yeni akıllı telefonu Galaxy S, satışa sunulduğu ülkelerde cep telefonu kullanıcıları tarafından büyük ilgi görüyor.

Samsung Electronics Mobil İletişim Bölüm Başkanı JK Shin, Galaxy S'in global satışlarıyla ilgili olarak, "Pazara sunulduğu 3 hafta içinde Galaxy S, 32 ülke ve 44 mobil servis noktasında 1 milyon adet satışa ulaştı" dedi.

Türkiye'de de merakla beklenen Galaxy S, 4 inç Super AMOLED ekran, Android 2.1 Eclair işletim sistemi, 1GHz işlemci, HD video kayıt ve oynatma, micro SD ile 32GB'a kadar yükseltilebilen 8GB dahili hafıza ile kullanıcılara pazardaki en güçlü donanımı sunuyor. Galaxy S, Samsung Uygulama Mağazası'ndan indirilebilen çok çeşitli uygulamalar ile akıllı telefon deneyimini bugüne kadar benzeri görülmemiş bir noktaya taşıyor.

Samsung Galaxy S, yakın bir zamanda Türkiye pazarına sunulacak.

• Bu bir reklam herhalde. Ben de bekliyorum uzun zamandır Galaxy S'i ama, reklamı veren arkadaşlara duyurun, bu telefonu 1600TL gibi bir fiyata satmaya kalkmasınlar Türkiyede, ellerinde patlar.

Türk insan marka meraklısıdır, ve bu ürün grubunuda paraya acımayacağı tek marka iPhone'dur. Samsung'un marka imajı ise acı ama gerçek ucuz telefon üreticisidir. (Etrafımdaki insanların tamamının düşüncesi bu yönde) Galaxy S çok güzel bir telefon olsada Samsung Galaxy S'e bir Samsung telefonu olduğu için Türk kullanıcısı tarafından önyargıyla yaklaşılacaktır.

Kaba bir benzetmeyle kimse en az mercedes kadar kaliteli bir tofaş arabaya mercedes parası vermez. Bu ön yargının kırılması için bir iki nesil boyunca üst düzey telefonları uygun fiyatla piyasaya sunması ve kullanıcıların olumsuz ön yargılarına rağmen bu telefonları almaları sağlanmalıdır.
  • leventalpsal'a katılıyorum, ben de aynı paralelde birşeyler yazacaktım gerek kalmamış. Bir örnek de ben vereyim. Hyundai 200 bin liralık araba çıkarmış, Genesis diye, acaba Mercedes ve BMW dururken kaç kişi tercih eder...
  • pek satmaz bence samsung türkiyede pek sevilmiyor.
  • çinin halkı almıstır o 1 milyonuda :D
  • Güzel telefon alınır fiyatı da güzel olursa
  • samsung burada çok pahalı satılıyor. 5700 fiyatı 230usd civarı idi oralarda. çok basit champ modeli 248 TL burada. champ 150 civarı eder bir tel. e250 65 usd idi perakende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.