Şimdi Ara

1. Numaralı WoW Serverı Açılıyor ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu serverı açma girişiminde bulunanı tanıyorum baya bir zaman önce ortakları ortadan kaybolunca oda pes etti vazgeçti ama kim bilir belki bir gün gelir geri :)
  • Efsane mi lam bu Bir gün kara sislerin içinden çıka gelir falan .
  • güzelmis ya kısa zamanda acılsada takılsak su an üni yüzünden orjinal oynayamiorum bari free takılırz arada cafelerde...yorumları ve acılıs tarihini takip etcem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhitman

güzelmis ya kısa zamanda acılsada takılsak su an üni yüzünden orjinal oynayamiorum bari free takılırz arada cafelerde...yorumları ve acılıs tarihini takip etcem..

bence hiç takip etme server açılmaz bu saatten sonra.
  • eğer crudmilla veya M@ngos a bağlarsanız işinizi biraz zor ;)

Karışmak istemem ama wow üzerinde çok uzun zamandır uğraşıyorum ve yakında çok güzel haberler alacaksınız umarım. ;)

150 kişi 02cpu sadece denedik :)
  • bende bi bakiim dedim bi baktım bilmemkaç eylül 2005 açılmıştır diye baktım ama
  • ahahahah tarihe dikkat etmemisim 2006 eylül sandım iimi bi an umutlanmıstım ama neyse nabalım artık yazı bekleyecez oyun icin..
  • WoW Bölümünün Hort Rekorunu KırdıM
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

orjinal woow oynuyrum 256 ike 300-400 arasi ping oluyo bence acik ara salliyousn arkadasim

hayir o pingle oynayabilirsin komik ama gercek server turkiyede ise pingler dusuk oluyor. Ama nedense dusuk ping e ramen lagspike lar olmuyor degil. bu acilacak olan serveri bilemicem.
  • Ortada birşey yokken vaadlerde bulunmayın
  • Konu hortlatmaktan bıkmadınız mı?
  • zuhaa
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.