Şimdi Ara

1 Pc de 2 Ayrı İmleçli Mause Nasıl Kullana Bilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi bilgisayarıma 2 tane mause bağlıyorum 2 side çalışıyor ve tek imleçi yöneltiyor 2 tane ayrı imleç çıkmasını istiyorum bide bu imleçlerin 2 sininde görünüşlerini değiştirmek istiyorum..
    Arkadaşlar böyle birşey yapa bilirmiyim eğer bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim gerçekten..
    Teşekkürler şimdiden..

• Bi ara ben de kablosuz ve kablolu olarak 2 ayrı mouse tek imleçten kullanıyodum ama bahsetiiğin olayı hiç düşünmemiştim.Bence böle bişi şu an için mümkün değil...
  • 1 PC'de 2 imleç kullanma fikri epey ilginç olmuş.Böyle birşeyin gerçekleşeceğini sanmıyorum.
  • kullanıp da napacaksın
  • Bu bana da lazım.
  • benim bildigim kadarıyla böyle bir sey mümkün degil ona bakarsak bence hem notebook un hemde ek mouseyle 2 mouse kullanıyorum
  • yemez dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne amaçla kullanacaksın?
  • Bilgisayarların işlemcileri desteklemez bence. Aynı anda iki olay olacak vs. Zor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi älg -- 8 Eylül 2011; 23:35:22 >
  • ne acaip fantazileriniz var ya
  • Bu banada lazım bir bilgisayara 2 monitör bağlı monitörlerden birini ben diğerini kardeşim kullanıcak 2 mauseyi bilgisayara bağlıyoruz ama tek bir imleç olduğundan istediğimizi yapamıyoruz 2 imleç nasıl yapabiliriz
  • Sanmiyorum olucagini hic
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

Bu banada lazım bir bilgisayara 2 monitör bağlı monitörlerden birini ben diğerini kardeşim kullanıcak 2 mauseyi bilgisayara bağlıyoruz ama tek bir imleç olduğundan istediğimizi yapamıyoruz 2 imleç nasıl yapabiliriz

Direk bilgisayara bağlıyarak kullanamazsınız zaten.
    Multipc terminali almanız gerekiyor o şekilde kullanım için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.