quote:Orjinalden alıntı: YineBanlıyım quote:Orjinalden alıntı: DieselTRoniC quote:Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR quote:Orjinalden alıntı: DieselTRoniC Tears Of Karavdis ile ard arda 3 tane MD +1'i +2RB basmıştım .. Hiç biri de kül olmadan.. Tears Of Karavdis Çok işe yarıyor. O olmadan basmaya bile niyetlenme. Hocam önden hiç bir şey yakmadın mı? Hepsini de ard arda mı bastın? Hyr Hepsini salladım Wallahi ard arda Ama bole kafadan bozma bi şekilde degil. Bekleye bekleye. Işıklara falan baka baka. Kendime gore bir yontem işte :) Üçünü toplamda 3Dk'da basmışımdır.. Pathosda bu şekilde ticaret yapıyordum. MD +1RB =>170 .Karavdis => 200. MD+2RB'e vurunca en ucuz 400. Ort 425'E satıyordum. bidaha yapsana Charın Durumunu Biliyosun Bi tane Karavdis alıp MD'ye de basıp kül edersek İflas bile edebiliris Para Parayı çeker Daha fazla Kişisel sohbete girmeyelim Post kasıyolar derler . Ayıp olur :)
quote:Orjinalden alıntı: Mac2cryme +1 rebirth shardı +2 ye geçirmek +7 itemi +8 e geçirmekten farksızdır deneme derim abartma