Şimdi Ara

1 senedir 3 TL gelen fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 senedir annemin telefon faturası 3 TL geliyor. (Telsiz kullanım ücreti adı altında) Ama bir tarifesi mevcut ve her ay yenileniyor. Normalde 32 TL olan bir tarife bu. Tarifesini sorunsuz kullanıyor ama ay sonunda fatura hep telsiz kullanım ücreti olarak kesiliyor. Tarife ücreti yok ortada. Bunu biz Vodafone’a bildirdik 2 kere. İkisinde de müşteri hizmetleri görevlisi çok şaşırdı ve şikayet kaydı oluşturdu ama hiçbirinde bize geri dönülmedi, annem de kullanmaya devam ediyor 3 TL’ye. İncelediler faturaları incelediler, bir şey bulamadılar. Müşteri hizmetlerindeki kadın diyor evet tarife kullanıyorsunuz görüşmelerinizi görebiliyorum, bakıyor fatura 3 TL :D İlerde faizi ile tahsil etmelerinden korkuyoruz biraz açıkçası. Başına böyle bir şey gelmiş olan var mı ? Neden olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmişte sizden fazla para alınmıştır, o tutar değerinde faturadan düşüm yapıyorlardır. Başka da bir şey gelmiyor aklıma sistemsel problemler dışında.

Kişisel bilgileri gizleyerek birkaç fatura ekler misiniz konuya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 5 Şubat 2021; 20:46:42 >
  • Aynı durum tt'da bu yıl bende mevcut 3,45 vergiler ödüyorum o kadar.
    1000dak 1000sms 7gb net. 3,45 faturam 3 ayda 1 geliyor.
    3. abonelik yılındayız tt'da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemde bug var demekki, Vodafone bişe demediyse tadını çıkarın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam faturanın pdf dosyasını yükler misin merak ettim. Döküman da ne kadar paket ücreti gözüküyor.

• Acısı sonradan çıkabilir hocam. Bence araştırın bir çapanoğlu vardır bu işte. Hiçbir operatör parasını bırakmaz kimsede.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.