Şimdi Ara

1 senedir düzenli oynadığım ve en çok zevk aldığım F2P Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sene önce bir oyuna başlamıştım ve hala devamlı düzenli olarak oynuyorum beyler ilk başta Yerli olarak böyle bir oyunun olamayacağını yada yapılamayacağını düşünüyordum ama oynadıkça düşüncelerimin sadece önyargılardan meydana geldiğini anladım çünkü adamlar her ay yeni bir silah, karakter veya harita ekliyorlar kısacası baya iyi çalışıyorlar.... oyuna gelen her patch ile ekledikleri özellikleri de ben söylemiyim siz başlayınca süpriz olsun.
    Oyuna ekledikleri silahlar haritalar da öyle sıradan şeyler değil mesela yerli üretim bir tüfeğimiz vardı mehmetçik diye, onu birebir sesiyle aynı herşeyini yapmışlar koymuşlar oyuna ya da haritalardan örnek vermek gerekirse bildiğin levent metrosunun haritasını yapmış adamlar her metroyla levente gittiğimde ulan şurdan bi hs yapıştırsam demiyor değilim içimden :)
    karakterlere gelince mesela oyunda şöyle bir karakter var linkten bakınca aaaaa diyeceksiniz :)

http://www.zulaoyun.com/content/images/characters/sahin-kilic.png

oyuna kayıt olmak için buraya tıklayın beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peperali -- 18 Kasım 2015; 11:21:44 >

• Gerçekten güzel oyun. Ben de vakit buldukça oynarım bu oyunu.
  • Noah. kullanıcısına yanıt
    nickim "uKaUkA" oyunda eğer oyuna girersen bu akşam kapışabiliriz bro :)
  • Bana neden çok kalitesiz geldi? Yani oynanış açısından...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.