Şimdi Ara

1.sınıf öğrencileri ales'e girebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben bu sene örgün bir programda lisans eğitimine başlıyorum ve kendimi deneme amaçlı ales'e girmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür; yoksa en az 3.sınıfa olmalıyız gibi bir kural var mı ?

• Benim de bu sene 1. sınıf bitti. sonbahar dönemindeki alese girsem bana sınav tecrübesinden başka bir faydası olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerBahadir

Benim de bu sene 1. sınıf bitti. sonbahar dönemindeki alese girsem bana sınav tecrübesinden başka bir faydası olur mu?

hocam benim de bu sene 1.sınıf bitti. ben hem sonbahar hem ilkbahar olmak üzere her sene (mezun olana kadar) alese giricem. ilerde akademik kariyer gibi bir düşüncen varsa faydalı olur elbet. tecrübe kazanmak çok önemli. fakat kaynak ve yayınlar konusunda o kadar çok görüş var ki hangisini alıp başlayayım bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

quote:

Benim de bu sene 1. sınıf bitti. sonbahar dönemindeki alese girsem bana sınav tecrübesinden başka bir faydası olur mu?

hocam benim de bu sene 1.sınıf bitti. ben hem sonbahar hem ilkbahar olmak üzere her sene (mezun olana kadar) alese giricem. ilerde akademik kariyer gibi bir düşüncen varsa faydalı olur elbet. tecrübe kazanmak çok önemli. fakat kaynak ve yayınlar konusunda o kadar çok görüş var ki hangisini alıp başlayayım bilemedim.

sağolasın biz de düşünüyoruz da bakalım artık. gelişme olursa özelden haberleşelim inşallah olur mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

quote:

sağolasın biz de düşünüyoruz da bakalım artık. gelişme olursa özelden haberleşelim inşallah olur mu?

tabi ki iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.