Şimdi Ara

+1 Takılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar bu +1 lik takıların görevi varmış sanırım ve o yüzden 50 M falanmış bu dogrumu acıklarsanız sevinirim

• Kardeş Öncelikle Bu Topici Açtıın İçin TŞK Ederim Bende Düşünüodum .. Yaf Pazara Bakıom Adam STR 8 i 3 M den koyarken STR 1 i 10 M den Koyuo Nedir Bu birisi Açıklarmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 1 Haziran 2006; 12:44:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

Kardeş Öncelikle Bu Topici Açtıın İçin TŞK Ederim Bende Düşünüodum .. Yaf Pazara Bakıom Adam STR 8 i 3 M den koyarken STR 1 i 10 M den Koyuo Nedir Bu birisi Açıklarmı ??

evt cvplayn bende anlamadm bu olayi
  • siteye vampir dadandı hahaha :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker

siteye vampir dadandı hahaha :D

• beyler bilen yoqmu
  • beyler bu gorew +1 takıların basılan cinsindenmi yoqsa basılmayn cinsindenmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAVANA +8 ve LUPUS +6
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takılar +5 e kadar magicdir upgrade takı +5 den başlar...........ama +5-+6-+7 magic takı da gordum resistance flame-lightning vs gibi..........bendede str+1 kupe var 50m den koydum hp+1 var 30m den koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 1 Haziran 2006; 13:25:34 >
  • Ben bu konu ile ilgili topic açmıştım hp +1 takıyı tezgaha koydum adam 5m ye çekti pm attım sordum niye aldın ne işe yarıyo diye +10 dan sonra upgrade yaparken extra bonus eklerken kullanılıyor demişti bana ama sonra charonda bi kağıt gördüm +10 takıları upgrade etmeye ve yeni bonus eklemeye yarar yazıyordu.Galiba işe yaramıyor ama millet yarıyo diye alıyor yada sizden 15 e alıp kendi 50 ye koyuyo bilemicem artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 1 Haziran 2006; 13:26:24 >
  • YHA +1 TAKILARI KİMSE ALMAZ AZ BULUNDUKLARI İÇİN ADAMLAR HAVA OLDUN DİYE KOYUYO STR 9 İLE 1 EŞİTMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOUCH_MY_FEAR

YHA +1 TAKILARI KİMSE ALMAZ AZ BULUNDUKLARI İÇİN ADAMLAR HAVA OLDUN DİYE KOYUYO STR 9 İLE 1 EŞİTMİ

aynen
  • quote:

YHA +1 TAKILARI KİMSE ALMAZ AZ BULUNDUKLARI İÇİN ADAMLAR HAVA OLDUN DİYE KOYUYO STR 9 İLE 1 EŞİTMİ

bilip bilmeden konuşma
  • str +1 i al +9 un yerine tak diyen yok ztn tartışılan başka konu +1 leri takmak için alıyolar denmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanar_yam

quote:

bilip bilmeden konuşma

Biliyosan solermısın ne ıse yaradıklerını ??
    bizde bilelim ole konusalım
  • ya belki bu mevzuyla ilgili abartısız 1285718257817716724617824879900014127366783483888594. başlıktır bu. arkdaslar o tarz itemlerin pazara konulma amacı makara. Misal geçen ay Diesde Bippenis +1 999m'ydi.. Bazı Zengin Şahıslar içinde penis kelimesi geçior die bunları topluorlardı.. Hatta ve hatta diesde içinde bippenis kelimesi geçen bi klan bile kuruldu..tekrar söylüorum bu +1 takıların hiç bir faydası yok.. ya niçin böle olur olmas işler peşindesiniz ya ? hangi akla mantığa sığar bu +1 takıalrın bi işe yaraması ? Acıncak halde olan çoook arkadas mevcut yani
  • +1 takılar az çıktıkları için pahalı oluyo koleksiyon için
  • ya arkadaslar +10 takılar +11 olmuyo mesela adamda +10 str takı var bunu +11 yapmak icin o +1lik takıya ihtiyac var ve sonucta sende +10 ve +1hp bonuslu takı oluyo genelde hp takarlar ondan str gelir o yuzden pahalıdır ve cıkarmak gercekten zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolcetin

ya arkadaslar +10 takılar +11 olmuyo mesela adamda +10 str takı var bunu +11 yapmak icin o +1lik takıya ihtiyac var ve sonucta sende +10 ve +1hp bonuslu takı oluyo genelde hp takarlar ondan str gelir o yuzden pahalıdır ve cıkarmak gercekten zor

o ikincil bonuslar +1 lik takıyla değil bir çesit compound scrolla ekleniyor, +1 takılar işe yaramaz
  • +1 takıların tek amacı koleksiyondur zor cıkarlar ben +1str ve +1 hp 50mden sattm ama towna koyarsanz kmse almaz 1.serverın moradonuna koymanz lazm
  • Bence bir işe yaramaz boşu boşuna fazla paradan koyup zamanınızı harcamayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.