OLURMU MAKSAT MUHABBET OLSUIN DİYE ÇÜNKÜ MAGİC İTEM ANVİLE KONMAZ ZUHA
beyler sallamayın +1 takı normal takıya + vermez.Adamlar onun için charon'a kağıt koymuşlar. Bi de Knight oynuyorum diye geçiniyorsunuz ya
Evet o +10 takıya bonus tamamen sallamasyon Sadece koleksiyon amaçlı alnırsa alınır ama o da alınmıyo dalgasına açtığım her merchanta koyardım bi aralar belki bi zengin gelir alır diye...
magic itemler anvile konulmas ki nası hp 1 str 12 ye bonus wercek onu anlamıyorum
+1 magic itemdir we upgrade edilemesler
KONU ÇORBA OLDU BİRAZ +1 LER ÖZEL Bİ İŞE YARAMIYO YANİ Bİ GÖREVİ FELAN VAR DİE DUYMUŞTUM AMA HİÇ Bİ BİLGİMDE YOK
çocuğu ne ümitlendiriyosunuz yok 12 str 2 hp y miş.12 str 2 hp yapman için 3 tane +10 lazm
ya git maradona orda satıolar :D
yaw herkes bısı sallıyor bu tam bılen bırı yoq mu bende cok merak edıyorum
geçen gun civcivin biri 5k ya koymuş manes te :) ee ceken ben oldum
yapmayın beyler o kadar değerli olsa çok düşermi.gidin zombilere paso çıkıyor.hiçbir işede yaramıyor.ama olurda birgün +1 upgrade item çıkarsa 999999999 dan koyun.o kesin gidr... bu arada benim inn'de bazen upgrade itemlerin altında magic item yazıyor.inn'i kapatıp açıyorum tekrar normal haline dönüyor.size hiç oldumu
+1 magicler bi işe yaramaz kem talihli kişilere çıkar az çıkar onçün nadir die BİLMEYENLERİ TANE KOY + 12/1 OLUR DİE KEKLEMEK İÇİN KULLANILIR.
+1 Takılar Unique Gibi Hastaları Var O Takıların.
yuh be abarttınız sizde 75 m diolar cyperda adamlar 8-10 m ye satıodu bi kere görmüştüm sanki bu kekuri ring
ewt adam pazar kurmuştu kekuri ring 75m +1dex bonus ring 100m we kekuri satıldı o nie satılmadı
hala inanmayan arklar zamanında ya ucuza satıp kazık yiyen we kendisini 'bi işe yaramıodu canım' die teselli eden arklardır bence, bilmiosanız susun alim sansnlar capiche?
ben baktım +1 i upgrade e koyulmuyo
takı +10 olduktan sonra yanına +1 lerden koyup bastıgında takıda 2 türlü bonus oluoor mesela 10 str takın var yanına 1 hp koyup ug ye bastıında 12 str 1 hp oluyor diye biliyorum denemedim ama 12 str 1 hp takı gördüm
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
+10 yada +12 takılarda ek bonus olur bildiğiniz gibi mesela 12 str 1 hp bonus. die. işte o bonusları magic item +1 takılarla basarız. bu yüzden pahallıdır
dogru azonce 10m den 2 tane sattım daha 5 dk olmadı not:// server:cypher
ya o 3 tane +10 birlestirice +1 olup ex özellik verio
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
+10 yada +12 takılarda ek bonus olur bildiğiniz gibi mesela 12 str 1 hp bonus. die. işte o bonusları magic item +1 takılarla basarız. bu yüzden pahallıdır