Şimdi Ara

1 TB HARİCİ HARDİSKİM 70 GB OLDU?? ACİL!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Linux bilgisayarıma birşeyler atmaya çalıştim .Sonra bir hata vermesi üzerine internette araştırdım ve birkaç kod denedim.
    İşe yaramadı sonra windowsa geri takınca exfat i nfts ye çevirmek istedim biçimlendirme basarasiz oldu. Bende AOMEI Partation Assisant Standart uygulamadan 3 bölünmüş diskin bir sadece bir bölümünü sildim. Ben geri oluşturulur zannediyordum ama ,1 TB diskte sadece 70 GB kalmış .Low level formatı denedim işe yaramadı .
    Yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unlivaed -- 18 Temmuz 2019; 14:46:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş eklediğim linkteki yöntemi bir dene istersen. Ben bir kaç kes flasş bellek için denemiştim işe yaramıştı. Eğer işe yaramazsa google "flash belleğimin kapasitesi düştü" yazıp diğer çözümleri dene derim.

Link:
    esenyurtluyuz.blogspot.com
    Usb bellek hafızasının küçülmesi sorunu ve çözümü [Programsız]
    https://esenyurtluyuz.blogspot.com/2014/08/usb-bellek-hafzasnn-kuculmesi-sorunu-ve.html

• cool_ice45 C kullanıcısına yanıt
    işe yaramadı ama yinede cevap verdiğin için teşekkür ederim.Anlaşılan bu yazıda diskin 2 ye bölünmesi bölünen kısmın etkin olmamasının çözümünü göstermiş .Bende ise direk olarak o ayrılan kısım yok.Çinden geldiği için aslında 80gb olduğunu 1tb göründüğünü düşünüyorum.
  • unlivaed U kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal dediğiniz gibi gerçekte 80gb'tır ama o bile şüpheli. Çinden direkt olarak asla depolama ürünü alınmamalı. Ama siz yine de MiniTool Partition Wizard programı ile deneyin belki geri kalan 850 gb'ın bölümü oluşturulmadığı için görünmüyor olabilir. Programda diskte Unallocated diye bir bölüm varsa oraya sağ tıklayıp Create, daha sonra ok deyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.