Bildirim
1 TB lik hard diski göremiyorum
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum bende hard diskimi goremiyorum cozum bulursan mesaj at lutfen -
tam olarak sorun ne BIOS ta görünüyo mu HDD ? 2. HDD olarak mı kullanıyosun? -
diske harf atayın -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:18:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: de12vil
arkadaşlar dün elime bir tb lik hard disk geçti masa üstü pc me bağladım gözründü başlattım diski bugün bilgi sayar ı açtığımda göremiyorum sorun nedir arkadaşlar böyle bişey ile karşılaşan oldumu veya çözümü bilen
disk yönetimini açın ordan bölünmemiş alan diye görünür zaten onu bence 300-300-250-100 olarak bölün 100 e windows kurun diğerleri yedek olarak kullanın -
Arkadaslar ben windowsuda acamiyorum -
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar öncelikle dün çalıştı hdd bugün pc görmedi pc yönet e tıklayıp disklere baktım dünkü gibi gözükmüyor bios tan nasıl bakılıcağını bilen varmı arkadaşlar -
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar öncelikle dün çalıştı hdd bugün pc görmedi pc yönet e tıklayıp disklere baktım dünkü gibi gözükmüyor bios tan nasıl bakılıcağını bilen varmı arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X