Şimdi Ara

1 TB Samsung Harici Harddisk 77.24 TL ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
5
Favori
2.284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 saat önce bu firmayla alakalı 1-2 konu daha vardı, orda birisi konuştum, dolar girmiş olmamıa rağmen tl gözüküyor vs demiş. bi de sadece ankara içi satış gözüküyordu mesela nasıl oluyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

ahh hb olacaktıki bu ürünlerin fiyatı yanlış girildi deyip iptal etmez direk gönderirdi. Ama n11 tırt..

Bunu yazmaya girmiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bilgisayar satın almıştım onu beklerken birde wd black a terfi etsemmi acaba diye fiyatlara gözatarken bildiğin 135 tl den 2.5 wd black 7200 rpm 750 gb hdd ilan var. düşünmeden geçtim siparişi adam aradı ya fiyat şöyle böyle kuru takip etmemişiz falan dedim abi ucuzdu farkettim bende pek alasımda yoktu ucuz diye aldım yap kardeşine bir güzellik iki muhabbet tamam dedi gönderdi. ama bu bildiğin hdd ile ilgili tüm katagorilere bakınca haketen dolar yerine tl girdiği belli adam 60 liraya ssd koymuş
  • alıpta sevinmeyin iptal olacak sonra n11 ile banka arasında telefonlaşıp durursunuz
  • dolar yerine tl girmiş uyanık, sözde, yalan ama işte, vurgun yapmaya çalışıyor, Allahtan n11 , yoksa vurgunu yapacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazaya soru sordum ve buraya davet ettim
    Bakalım gelecek mi?
  • akşam haberleri izleyen oldumu ?
    bir tane dolandırıcılık çetesi yakalanmış milletin kredi kartlarını kopyalayıp 3d siz işlemle online alışveriş yapıyor sonra aldıklarını yarı fiyatına yine online satıp paraya çeviriyor
    30.000.0000 tl çalmışlar bunun interneten yarı fiyatına satışla 1.500.000 nakite çevirmişler aklıma geldi neden se :))
  • Gittigidiyor olsa alırdım..N11 iade yapmaz kolay kolay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal olur uğraşmayın, para geri gelir onda sorun olmaz, denemek isteyen denesin.
  • Bence reklam için yapmış istanbul antalya adresi girdim olmuyor bu illere gönderemeyiz uyarısı çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyacım vardı iki tane aldım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beleşçi tayfa üzülücek ama siparişler yüzde yüz iptal olur. boşuna kürek çekmeyin.
  • 10 tane aldım ben. satıcı yamuk yaparsa zizigo'daki teşkilatı salarız üstüne. torje'ye haber salın beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

10 tane aldım ben. satıcı yamuk yaparsa zizigo'daki teşkilatı salarız üstüne. torje'ye haber salın beyler.

Zizigo Teşkilatı geçenki mevzunun üstüne bide buna combo çekerler
  • fiyatının yanına 1 eklemeyi unutmuş bence almayın yarın iptal edecek nede olsa.
    eğer yanlışlıkla onaylarsa bizede haber verin :D
  • sadece ankara olayını anlamadım ben ankaradakilere gönderiyosa hemen alayım

tek ürün olsa neyse de 500 lüğü de yanlış girmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

10 tane aldım ben. satıcı yamuk yaparsa zizigo'daki teşkilatı salarız üstüne. torje'ye haber salın beyler.

Zizigo Teşkilatı geçenki mevzunun üstüne bide buna combo çekerler

dağıldı o teşkilat hocam ya birbirine düştü herkes

• Hiç haberimiz olmadı hayırdır niye öyle birsey oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.