Şimdi Ara

1 tek şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar mu acıtım ama 1tek port acma kaldı modem usb bu modemde port acılıyomu

• bu bölümde sadece şu kişiler war onlarda cevap vermiyoo AphzL, sabrili, zago15, Neophyte_,
  • arkadaşlar benm sorunum çok saçma ya.. dün soulseek çok verimsizce çalıştığı için portunu açmam gerektigini öğrendim. portu açtım fakat ne alaka ise emuleye bişeler oldu. önceden halletmiş oldugum düşük id sorunu tekrar otaya çıktı. tekrar tekrar bütün forumları inceleyerek söylenenleri yapmama ragmen sorunu çözemedim. 4662 tcp ve 4672udp portları açık durumda. firewall tamamen kapalı.modemin firewall'ıda öle.sorun nerde anlamıyorum.. yanlız emule'de kad ağ kısmında "durum:güvenlik duvarı diyor. halbuki kapalı.. modem: asus AAM6010EV-M combo. acaba sistemi bi gün geriye alsam düzelir mi? lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. pc'mi kırmak üzereyim ... şimdiden teşekkürler.
  • bilsem solerim
  • bilenler cvp yazsın arkadaşım.. sürekli forumu kontrol ediyorum cvp varmı diye.. boş şeyler yazmanın bi anlamı var mı foruma? bildiğim kadarıyla bu bir yardım platformu. bu arada arkadaşlar hala sorun devam ediyor. (eşşek körebe)
  • Zaten Server Acacak kişilerin en çok takıldığı yer bura oluyor

Modem inin Markasını yazarsan Az da olsa Yardim etmeye calişirim..
  • daha onceden birisine detaylı şekilde anlatmştm ararsan bulursun forumu araştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar buyurun gırın super server

exp 50 * (res atınca statlar sıfırlanmıyor)

www.undergroundmu.org
  • modem: asus AAM6010EV-M combo. offf. daralttı bu emule.. başka psp programlarında sorun yok.. acaba emulenin portlar mı deişti, öyle bişey varsa..gerçi 3 farklı port denedim yok olmadı işte.. ne diyim ellerinize bakıyom valla.. bu arada forumları okumamı önerecek arkadaşlar için tekrar söyliim hepsni dikkatle okudum.. denedim de.. problem farklı...
  • bu arada ben supurge:)
  • usp olmaz Ethernet alcan !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.