Şimdi Ara

1 Windowsu 2 Bilgisayarda kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,benim Dreamsparktan alınma 2 tane Windows um var.Ben bu Windows lar dan birini bilgisayarıma kurduktan sonra kurduğum bilgisayardan silip başka bir bilgisayarda kullanabilir miyim ve birde diğer windowsumu wmvare ile kurup ücretsiz windows 10 a geçiş yapıp sonra wmvare dan silip başka bir bilgisayara kurabilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhan78200

Merhabalar,benim Dreamsparktan alınma 2 tane Windows um var.Ben bu Windows lar dan birini bilgisayarıma kurduktan sonra kurduğum bilgisayardan silip başka bir bilgisayarda kullanabilir miyim ve birde diğer windowsumu wmvare ile kurup ücretsiz windows 10 a geçiş yapıp sonra wmvare dan silip başka bir bilgisayara kurabilirmiyim.

Aynı anda olmadığı sürece problem olmaz yani 1 bilgisayara kurabilirsin başka bilgisayara kurmak istersen eski bilgisayardakini silmen gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki win 8.1 keyiyle windows10 a ücretsiz yükseltsem daha sonra silsem başka bilgisayara win 10 yüklerken o keyi girersem olurmu veya win10 yüklerken win10 key yerine yükseltme yapmadan win8.1 key girsem kabul edermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan78200

Peki win 8.1 keyiyle windows10 a ücretsiz yükseltsem daha sonra silsem başka bilgisayara win 10 yüklerken o keyi girersem olurmu veya win10 yüklerken win10 key yerine yükseltme yapmadan win8.1 key girsem kabul edermi?

Yükseltme yapmadan windows 10 kurulumuna 8.1 anahtarı girebileceğinizi sanmam. Ancak ben de tam bilemiyorum. 1. seçenek olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.