Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PCkopat065

1 yili geckin premium'unu kullaniyordum superonline ile. yeni evde ttnet'e gectim ve calismiyor. var mi ttnet'le kullanabilen? (baglanti saglaniyor fakat yasakli blog ve programlara vs. giremiyor)??

sanki vpn hic yokmus gibi ?

satın aldıktan sonra yazını gördüm, tablet ve telefonlarda yasaklı sitelere giriyor, masaüstü bilgisayarım da girmiyor, speedtestte konum gözüküyor ama...cyberghost ta sorun olmuyordu.

Düzeltme:superonline adsl kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference -- 29 Ekim 2015; 17:28:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reference

quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat065

1 yili geckin premium'unu kullaniyordum superonline ile. yeni evde ttnet'e gectim ve calismiyor. var mi ttnet'le kullanabilen? (baglanti saglaniyor fakat yasakli blog ve programlara vs. giremiyor)??

sanki vpn hic yokmus gibi ?

satın aldıktan sonra yazını gördüm, tablet ve telefonlarda yasaklı sitelere giriyor, masaüstü bilgisayarım da girmiyor, speedtestte konum gözüküyor ama...cyberghost ta sorun olmuyordu.

Düzeltme:superonline adsl kullanıyorum.

Ben bayadir pc'de de sorunsuz kullaniyordum ama son 1 aydir pc'de cortladi. Ip'mi kontrol edince yurtdisi gorunuyor ama engelli siteleri/programlari acmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Free olan cyberghostu indirip kurdum kapattım sonra size özel 14.99$ çıktı tabi almadım ama düşünen varsa kullanımdan sonra hizmet kalite değerlendirmesi geliyor ekrana ben 5 yıldız verdim sonradan bu kampanya geldi

• Ulaşabildiğiniz hız nedir? Saniyede 10 MB (100mbit/s) alabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

quote:

Orijinalden alıntı: lvcom07

quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

https://stacksocial.com/sales/vpn-unlimited-premium-plan-3-years-of-hacker-protection-more

Vpn unlimited 3 yıllık 19 dolar sadece.

Ben satın aldım hızı cyberghost kadar hızlı değil ama kesinlikle iş görüyor web site vs yüklenmelerinde sorun yok torrente indirme yapıyor 19 dolarcık

paypal ile ödemede mevcut eğer arada sayfada çıkan (yüzde 10 indirim) yere mail yazarsanız 2 küsür dolar daha indirim kazanabiliyorsunuz

Teşekkürler, güzel oldu, 3 yıl 19 dolar çok iyi, ücretsiz kullanımında memnun kalmıştım

farklı cihazlarda desteği var mı ? pcde speedtest ile test eder misin lütfen ?

Farklı cihazları bilmiyorum. speed test yapıp ekleyeceğim. fakat gördüğüm kadarı ile çok az sunucuda torrent desteği var.

• uydunette sıkıntı çıkarır mı? vpn
  • 1 yıllık yeni kampanya , cyberghost vpn 14.99 usd

http://upucuza.com/shop/cyberghost-premium-70-off/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluviaggiatore

1 yıllık yeni kampanya , cyberghost vpn 14.99 usd

http://upucuza.com/shop/cyberghost-premium-70-off/

dolar değil avro...
    21 dolara geliyor, çöp!!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

Arkadaşlar bu hesabı pc, ipad ve Android telde kullanabiliyoruz değilmi?

evet. maksimum 5 cihaz tanımlanıyor. telefonu yada bilgisayarı atarsan satarsan. hesaplardan sıfırlayabiliyorsun tanımlı cihazları

Teşekkürler hazır mesaj atmışken sorayım ben çok bilgi sahibi değilim bu konuda ama VPN nette kimliğimizi gizlemeye yarıyor sanırım değilmi? Mesela VPN hesabı alıp VPN ile bağlandıktan sonra twitterdan birine lafı giydirdiğimiz zaman kimliğimiz tespit edilemez değilmi?

Tespit edilebilir. Şöyleki;
    vpn ile twitter'a bağlandığın ip 10.10.10.10 olsun. Türkiye'deki ip adresin 50.50.50.50 olsun. Telekom senin ip adresinin 10.10.10.10 'a hangi saat ve tarihlerde bağlandığını görebilir. Twitterda yazdığın mesajın tarih ve saati ile karşılaştırabilir fakat bu kesin sonuç vermeyebilir çünkü VPN ile 10.10.10.10 ip adresini kullanan sadece sen olmayabilirsin. O yüzden resmi olarak birşey kanıtlanması için cyberghost'tan bilgi alınması gerekir. Kaldıki türkiyede web sitesi yasaklanmış bir firma bu bilgiyi türkiyedeki kurumlara vermez.

Yanlışım varsa düzeltin ltf

hocam ztn cyberghost ttnet karsı bizim ip mizi gizlemiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: legolasbride

Black Friday ve Cyber Monday umudumuz bakalım bişey düşer inşallah

bunlar nedir acaba
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Her sene kasım ayında Amerika da alışveriş için yapılan indirim etkinlikleri bunlar.zamanla tüm dünyaya yayıldı.Cok güzel indirimler oluyor.Kasim ayı için para biriktirip alışveriş yapıyorum genellikle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ordinary Story kullanıcısına yanıt
    Ben varım
    para birimi seçeneğinden avusturya doları deneyin bir. fiyat aynı kalmıştı geçen sene aldığımda.
    para birimlerini değişirerek deneyin daha uyguna gelebiliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

para birimi seçeneğinden avusturya doları deneyin bir. fiyat aynı kalmıştı geçen sene aldığımda.
    para birimlerini değişirerek deneyin daha uyguna gelebiliyor :)

Avustralya Doları diyorsanız denedim şimdi 137 TL oldu yaklaşık. Faydası olmadı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

Ben varım

Kadroyu tamamlayalım diye beklerken belki de kod ölecek. Alım işini iptal ediyorum kusura bakmayın.
    Nasıl isterseniz... Eğer bir değişiklik olursa beni bugünlerde var sayabilirsiniz...
  • Beyler bende bekliyorum 5 kişilik kadro tamamlayacak varsa haber verebilir.
    Edit şimdi baktımda 5 bilgisayar fiyatlar uçmuş 150tl felan olsa hadi neyse hemen hemen 300tl yi bulmuş. Kişi başı 50-60 düşüyor fazla yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 4 Ekim 2016; 14:42:30 >
  • kıllık diye degil alternatif olarak soluyorum zenmate 'den inanılmaz memnunum ..android ve windows pc de rahat kullanabiliyorsunuz (exesi var ..)

30 ülke falan var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

Beyler bende bekliyorum 5 kişilik kadro tamamlayacak varsa haber verebilir.
    Edit şimdi baktımda 5 bilgisayar fiyatlar uçmuş 150tl felan olsa hadi neyse hemen hemen 300tl yi bulmuş. Kişi başı 50-60 düşüyor fazla yani.

G2W-DAD-D2A kupon kodu ile %50 indirim yaparak 147 TL'ye alabilirsiniz.
  • Ben aldim. 5 cihazlik 153tlye geldi.

13/11/2017 tarihine kadar gecerli vpn.

Katilmak isteyen soylesin. Tercihen eski uyeler .

Fiyat 30tl tek bir platformda kullanabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.