Şimdi Ara

10 000-15 000TL ARASI ARABA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU BAŞLIKLA KONU AÇILDIĞININ FARKINDAYIM LAKİN KONU TARİHLERİ ESKİ OLDUĞU İÇİN GÜNCELLEMEK İSTEDİM.
    TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR. KRİTERLERİMİ KISACA BELİRTEYİM.
    150 000KM'Yİ GEÇMEMİŞ 2005 VE ÜSTÜ BENİ YAKITTA ÇOK ZORLAMAYACAK 10 000-15 000 TL ARASI MÜMKÜN OLDUĞUNCA SANAYİYE UĞRAMAYACAK YEDEK PARÇA SIKINTISI MİNİMUM OLAN BİR ARAÇ İSTİYORUM.(VERMİŞ OLDUĞUM FİYAT KM. VE MODEL ÇOK AZ MİKTARDA AŞAĞI YUKARI DEĞİŞEBİLİR.)
    ŞİMDİDEN İLGİLENEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.

• 3000 lira daha üste koy 18'e sorunsuz dizel symbolümü satayım sana ilan linki aşağıda ki gibidir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2007-model-makyajli-kasa,2yil-muayeneli-dizel-symbol-121260239/detay/

Saygılarımla
    Kubilay Melih KÖROĞLU
  • 2004 eski kasa puntonun 16.250 ettigi yerde ben arabama 18.750 diye az bile yazmisim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/fiat-punto-1.3-multijet-dynamic?a5_min=2004&a5_max=2004
    şöyle bir bakın dilerseniz kafamızdan araba fiyatı vermiyoruz.
  • İstemek önemli değil,önemli olan satmak...
  • acelem yok satılır inşallah.
  • İnşallah
  • amacım kubilaya veya gs007'ye laf atmak değil. amacım sahibindeki zihniyetten şikayetim.

sahibinden.com öyle biryer oldu ki artık. Mesela benim bir tane focusum var diyelim onu satacağım. ilanlara bakıyorum(fiyatı sallıyorum), 20bin TL km si fazla bir araç; farklı bir tanesi 21binTL fakat şurasında boya var; benim aracımda km az boya yok bari birkaç bin üst koyayım, bir de pazarlık olur, 23bine koyayım bari diyip o fiyata koyuyorlar. ama bilmiyor ki o 20 bin'e koymuş adam da bu mantıkla koyuyor. Böyle yapa yapa fiyatlar uçtu gitti, normalde o arabanın değeri 18 bin ise, 23bin e koymuş oluyorlar.

Ben öğrenciyim ve şuanda 97-2000 corsa 1.4 gls bakıyorum. arabayı 16, 17bin TL'ye koyanlar var

Bu durumda satıcıya da birşey diyemiyorsun çünkü adam çalışıyor ve zamanı olmadığı için internetten başka yerlerden fiyat öğrenemiyor.

Bir de şu durum var; arabanın gerçek fiyatını bilip, herkes yüksek yazmış ben niye düşük yazayım psikolojisine girenler, vsvsvs.

Ama durum şu ki sahibinden.com 'da gördüğünüz fiyattan birkaç bin aşağıya alabilirsiniz arabaları.

Konu açan arkadaştan da özür diliyorum.

o fiyatlara punto ve c3 tarzı araçlar olabilir. puntoların kronik direksiyon problemi varmış. hatta forumda bir konu var, ona girersen herkes yakınıyor bu durumdan. c3 lerde ise bildiğim kadarıyla kronik birşey yok. ikisi de ortalama aynı yakıyor. puntonun içi daha geniş sanırım. sürüş keyifleri nasıl onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oarsiyuen -- 13 Nisan 2013; 15:12:49 >

• walla aslında galerici ilede konuştum arabaya expertiz de yaptı etek altı kapılarda falan boya var ancak diri temiz araç hemen satacaksan 14-14.5 yaz acelen yoksa 16ya kadar yaz dedi acelem yok. dreksiyon arızasıda şansınıza bende olmadı çok şukur 5 senedir.c3 90bg daha atak ve konforlu ancak sağlamlık ve yol tutuşda punto daha önde.
  • haklisin bende onu diyorum 2004 eski kasa puntonun 16 ettigi yerde dizel makyajli kasa symbolun 18 de eder 19 da 20 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgilenen herkese çok teşekkür ederim biraz olsun bazı fikirler oluşmaya başladı link veren arkadaşlara da teşekkür ederim ancak şuan araştırma safhasındayım benim bu parayı toplamam yazın sonunu bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillay1903

haklisin bende onu diyorum 2004 eski kasa puntonun 16 ettigi yerde dizel makyajli kasa symbolun 18 de eder 19 da 20 de

eder sanırsam aracada bağlı ederi.
  • Bu fiyat aralığına bence en iyi araç Mondeo 2.0 dır; 98 GLX veya Ghia mutlaka bakın. Kolay gelsin.
  • 2000 öncesi mondeo alınmaz. Alırsın satılmaz.
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.