Şimdi Ara

10.000-15.000ytl Hayalinizdeki Ev sinama sistemleri.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: the_cantan

10000-15000ytl verip ne alacağını şaşırana rastlamadım. audio guru'ların olduğu mağazaya gidersek sağlam bir şeyler alıp çıkmamak mumkun değil herhal.
    bütçe varken kolay.

kesinlikle katılıyorum zaten bütün sorun f/p oranını iyi tutturmaktan kaynaklanır fiyat kısmında sorun olmayınca performans kendiliğinden gelir diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: withhonour

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

10000-15000ytl verip ne alacağını şaşırana rastlamadım. audio guru'ların olduğu mağazaya gidersek sağlam bir şeyler alıp çıkmamak mumkun değil herhal.
    bütçe varken kolay.

kesinlikle katılıyorum zaten bütün sorun f/p oranını iyi tutturmaktan kaynaklanır fiyat kısmında sorun olmayınca performans kendiliğinden gelir diye düşünüyorum

fiyat iyiy oluncaperformans tabi artar ama aynı fiyata daha iyisini almak var elbet bu bütçeye iyi olur ama aynı bütçeye daha iyisi alına bilir f/p yani

• Benim sistem eskidi ama 2000 yilinda 25000 € ya mal etmistim.Ama hepsi apart.yani bir tek sinema anfisi degil.Zaten bu anfilerin en pahalisin almistim.O zamanlar 4000€ du.Onkyo tx-sr 789 du galiba.Hiç begenmemistim.Stereoda sifirdi.Tam hayal kirikligi.
    Iste o zaman boyle bir sistem kurdum.hem stereo,hemde home-cinema
    preampli 7.1
    dvd dekodör
    7 tane powerampli
    Hoparlorleride Infinity kappa 90,center,kappa 7.2,kappa 6.2.Bu hoparlorlerin hepsi california el yapimi.Sonradab infinity harman kardon satin aldi.Supermarket malina dondu.
    Maalesef 2000 yilindan sonra bütün müzik aletlerinde ucuzlama vede kalite düsüklügü var.Bu isten iyi anlayanlar benim ne demek istedigimi anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000watts -- 15 Temmuz 2008; 23:06:17 >
  • Benim bi tanıdığım abartmıyorum 30 milyara almıstı ses sistemi ama inanılmaz kaliteli ses veriyodu
  • Bizimki o rakamı da çoktan geçti. Biz ne yapacağız?

quote:

Orjinalden alıntı: kb92

Benim bi tanıdığım abartmıyorum 30 milyara almıstı ses sistemi ama inanılmaz kaliteli ses veriyodu
  • Benim hayal buydu bu gün aşağıda belirtiğim modelleri aldım.
    Yamaha RX-V1800
    Definitive Technology
    Center CLR 2002
    Front BP 10B
    Rear BP 6B
    SuperCube I
  • Sana da hayırlı olsun @Lezman kardeşim.

Herkesin gönlüne göre olsun herşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lezman

Benim hayal buydu bu gün aşağıda belirtiğim modelleri aldım.
    Yamaha RX-V1800
    Definitive Technology
    Center CLR 2002
    Front BP 10B
    Rear BP 6B
    SuperCube I

Gayet güzel olmuş def ler ht de çok etkili.güle güle kullan beğenmezsen 2.el bana sat :) clr 2002 ve supercube 1 i bende düşünüyorum kaça aldığını pm atarmısın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.