Bence parçası ucuz bi araba alın bol bulunan yanlış anlaşılmasın ama proton filan alınca parçası sanki broadway veya kuş serisi gibi çabuk bulunabileciğini sanmam yada corsa parçası o kadar ucuz olmıyacaktır siz bilrisiniz genede
tercihiniz dizel yerli araba parçası ikinci eli servisi ucuz az yakan olmalı clio dizel,albea dizel,palio dizel gibi taksi çıkması olmasın yetkili servise göstermeden almayın.
tercihiniz dizel yerli araba parçası ikinci eli servisi ucuz az yakan olmalı clio dizel,albea dizel,palio dizel gibi taksi çıkması olmasın yetkili servise göstermeden almayın.
clioya sastım o fiyata öle clio bulmak zor. kacırılmaması gerek.
enişte herşey dahil derken fix menü mü bu?
yüksek modelli çarpık patlak masraflı araba alacağına, 98 mpi tipo al 10bine. paşa paşa kullan modeline bakarak para edecek arabadır...
arkadaşımda 1.4 1996 model ''ORJİNAL 50000 ELLİ BİN KM DE '' ŞAHİN VAR. tüp takılalı 2 ay olmadı. satmayı düşünüyor. araç tertemiz muayeneden yeni geçti. ilgilenenlere duyrulur.
quote:
Orijinalden alıntı: laktik
arkadaşımda 1.4 1996 model ''ORJİNAL 50000 ELLİ BİN KM DE '' ŞAHİN VAR. tüp takılalı 2 ay olmadı. satmayı düşünüyor. araç tertemiz muayeneden yeni geçti. ilgilenenlere duyrulur.
koysun sahibindene bakalım en azından birilerine fiikir olur alıcaksa eğer
az bütçede marka bağımlılığın yoksa formül basittir;yüksek model,az km. bu formüle göre lada vega.lar uygun düşebilir.konfor ve donanım ararsan da model i vega.ya göre düşük de olsa proton persona nokta atışı olur dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: keppir
az bütçede marka bağımlılığın yoksa formül basittir;yüksek model,az km. bu formüle göre lada vega.lar uygun düşebilir.konfor ve donanım ararsan da model i vega.ya göre düşük de olsa proton persona nokta atışı olur dostum.
doğan-şahin az bütce ve parca korkun varsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme