Tempra nasıldır? Tüm camlar otomatik, djital klima vs vs. Güzel araç gibi gözüküyor.
üstadlar bizimm bütçemiz de 12bine kadar el veriyor zorlarsak 13bin de olabilir..
bende aile arabası düşünüyorum malum 5 kişiyiz şimdilik..oyüzden biraz geniş bir araç bakınıyorum çünkü bagaja yoğun ihtiyaç olacak..
sakarya şehir içinden ilçeye köye felan arada kocaeli istanbul ankara gibi gezmelik..sakarya şehir içi fazla kullanılmıcak çükü merkezi yerde oturuyoruz o yüzden arabayı şehir içi kullanıma neredeyse hiç gerek yokk..
otomatik ya da düz farketmez ama genel kanı otomatik çok yakar olduğu için babam düz vitesten yana..fakat kızkardeşim yeni ehliyet aldı açıkçası ben otomatikten yanayım..
öncelikli ihtiyaç güvenlik ve konfor..abs, hava yastığı, klima ki ihtiyaç kalabalık bir aile için,hidrolik direksiyon vs..
yakıt konusunda da biraz cimri olsa ii olur...
sakarya ve kocaelinden başka bakabileceğimiz yer mümkün değil çünkü ben öğrenciyim babam da çalışıyor zaman yokk :( öncelik sakaryadan yana..
1.3 motor bize yetmez diye düşünüyorum..1.6 ideal..2.0 hem kalabalık hemde yüklü olacağımız için gerekli diye düşünüyorum ama onun da benzin/gaz masrafının altından kurtulamayabiliriz endişesi var..
genelde sakin kullanılacak araba..arada action olsun diye hız yapılabilir tabi :)
düşündüklerim arasında
----opel vectra b kasa ( 1.6 yada 2.0 motor) ---- toyota corolla efsane kasa ( 1.6 ) ama bu bütçeyle çok çok çok zor ----hyundai accent ( 1.5 ) ----mistubishi carizma ----fiat albea
sıralamada olduğu gibi öncelikli düşüncem opel vectra b kasadan ama onun da 1.6 sı o kasaya yetmez diyorlar..2.0 ise yakıt konusunda endişeliyim..