Şimdi Ara

10.000 TLye İDEAL ARAÇ ÖNERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
11.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Zayber

http://www.sahibinden.com/siyah_inci_acil-22WQQaXQQ13562763WQQpXQQdisplayitem
    böyle bişe düşünürler mi üni okuyosa fena gitmez aldıktan 6 ay 1 yıl sonra 1000 1500 lira harcanırsa motora çiçek gibi olur kanaatim.Pazarlık ve jantda olursa güzel olur.

40.000 km mi? Temiz görünüyor gerçekten.

• 40 bin değildir tabiki motor yaptırmıştır komple sonraki km sidir belkide.
  • Honda Accord 2.0 LPG li 94-98 model temiz bulabilirseniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blondy_knight

quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Görüntüden ziyade mareanın ncap yıldızları korkutur adamı

mareanın Ncap yıldızlarımı. hani nerde ben goremiyorum

herkes sizin gibi A3 e binemiyor kusura bakmayın bu paraya bu kadar oluyor 90 model bmw yerine 2000 mareaya binerim...

• quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

quote:

Orjinalden alıntı: erdor

quote:

Orjinalden alıntı: Chris Cornell

http://www.sahibinden.com/160_000_km_de_sahibinden_98_mazda_323WQQaXQQ13159220WQQpXQQdisplayitem

Bu nasıl bir araçtır ? 11.500 etmez sanırım fakat pazarlıkla 10.000 a inecek gibi bir hali var :)

Mantıklı bir araç bencede.

2 haftadır 3 farklı arac ıle yol yaptım ılk ıkı arac ıle uzun yol , herbırı yaklasık 1000 km , 3. arac ilede yaklasık 100 km lık bı mesafe

1- opel astra 2004 - gayet ıyı surucuye guven hıssın veren seri bir bır arac
    2- pug 307 2004 - astradan assağı kalır yanı yok sankı cekıs bıraz dusuk gıbı astraya gore
    3- mazda 323 bı arkadasımın dedesının arabası 99 model 44.000 km sıfır gıbı araba - bunu kullanırken odum bokuma karıstı desem yerıdır araba hıc guven vermıyor yolda
    kendı kendıne gezıyor sankı 130 la gıderken bı sollama yaptım , dedım sımdı ya su sağdakı arabaya gırecem yada soldakı barıyerlere

mazdayı hıc beğenmedım acıkcası 1.5 motor var cekıs olarak barız fark ıle bu uclunun en kotusuydu bence

Teknoloji farkı var doğaldır. 5 senede neler gelişiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: sametadali

quote:

quote:

herkes sizin gibi A3 e binemiyor kusura bakmayın bu paraya bu kadar oluyor 90 model bmw yerine 2000 mareaya binerim...

Mareanız zaten var galba imzada görülüyor bendede 3 yıl kadar 535i vardı 92 model tamam yaşı büyük ama temizdi ve canım sıkıldığında sahil yoluna inip kullanmak benim tüm stresimi attırıyodu kerata yolda giderken diğerleri araba değil dedirtiyodu ama leş olmayacak ne olursa olsun arabanın temizini bulmak önemli yoksa 3 5 yaşında araba bile olsa elinizde kalıveriyo.

• quote:

Orjinalden alıntı: Zayber

quote:

Orjinalden alıntı: sametadali

quote:

quote:

Mareanız zaten var galba imzada görülüyor bendede 3 yıl kadar 535i vardı 92 model tamam yaşı büyük ama temizdi ve canım sıkıldığında sahil yoluna inip kullanmak benim tüm stresimi attırıyodu kerata yolda giderken diğerleri araba değil dedirtiyodu ama leş olmayacak ne olursa olsun arabanın temizini bulmak önemli yoksa 3 5 yaşında araba bile olsa elinizde kalıveriyo.

evet maream var imkanlar doğrultusunda vede memnunum gönül daha iyi olsun isterki zamanla oda olacak bir bmw mesela ama yeni model olacak...535 bmw tabiki zevk verir ona itirazım yok ama dediğin gibi zevk için binersin normal bir vatandaşın normal kullanımına uymaz hem yakıt hem bakım olarak...yoksa bende bmwye binmek isterim...

• pola classıc
  • yahu admin kardeş tkip et ya 2013 de yiz google de arıyoruz donanım haber deyince bizimkiler diyoruz bakıyoruz 2009 yakışmıyor.....!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotta

yahu admin kardeş tkip et ya 2013 de yiz google de arıyoruz donanım haber deyince bizimkiler diyoruz bakıyoruz 2009 yakışmıyor.....!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.