Arkadaşlar gelen giden tavsiye diyor. Tabii ihtiiyaç insan 2 ay içinde yabancı oluyor piyasaya. Bu başlığıda o yüzden açtımya. Ve herkesede buradan yardım olsun diye başlığa 10 ve 12. ay arası diye birşey yazayım dedim. Böylece başlık altında tavsiyeler toplanabilir. Şimdi geleceğim kendi sorunuma şu anda kendime yeni bir sistem topluyorum ve sıfırdan başlıyorum. Başta işlemci seçeceyim mi falan düşünürken en mantıklısı bana göre anakarttan başlamak geldi. Tabi işlemci modeli belli olması lazım ama daha onada karar veremedim inşaallah bu başlık altında onuda çözeceğim.
Evet arkadaşlar istediğim özellikler 300-500 Tl arası DDR3 destekli 4 veya 2 çekirdekli artık sizinde katacağınız önemli olan noktalarla ilgili bir anakart tavsiyesi istiyorum. Şimdididen Teşekkürler. (Habide herşey ileriye dönük olmalı değil mi)
DH açılış sayfasındaki bütçeye göre sistem tavsiyelerine bakınız. En yeterli yanıt o şekilde olur.
Sağol baktım pek seçenekli görünmüyor ama güzel.
işlemci belli olmadan anakart tavsiyesi yapmak pek mantıklı değil..
ama ileriye yönelik diyorsan intel 1156,intel 1366 veya am3 bir anakart alman lazım.. hepsine birkaç tane örnek yazayım fikrin olsun..
İşlemci olarak intel i7 tabii çok pahalı ondan amd ye kaçıyorum fakat onda da şüpheye düşüyorum. benim için önemli olan Oyunları kaldırabilmesi. Şu an 1500- 2000 arası sadece kasa için ayıracağım monitör ayrı olacak.
İşlemci olarak intel i7 tabii çok pahalı ondan amd ye kaçıyorum fakat onda da şüpheye düşüyorum. benim için önemli olan Oyunları kaldırabilmesi. Şu an 1500- 2000 arası sadece kasa için ayıracağım monitör ayrı olacak.
o bütçeye ben olsam 1156 pin düşünürdüm.. çünkü 1500-2000 lira arasında corei5 ve ya 1156 pin corei7 sistem toplanabilir...
1156 olunca aşıyor. Amd olunca ise herşeyin en iyisini seçebiliyorsun. Bana sistemini söylermisin bu aralıkta.
quote:
Orijinalden alıntı: berserkbil
1156 olunca aşıyor. Amd olunca ise herşeyin en iyisini seçebiliyorsun. Bana sistemini söylermisin bu aralıkta.
amd ile soket1156 ların fiyatları kafa kafaya geliyor aşmaz yani.
Valla dediğine inanmak zor çünkü 2'sindende sistem topladım arada 300-400 tl fark etti.
anakartlar eşdeğer seviye sayılır..heriki sistemde de ankartı artırma şansı var.. burada yazılanlar haricinde diğer tüm parçaları isteğe bağlı olarak heriki sistemede aynı parçalar koyulabilir..
300-400 lira fark nereden kaynaklanacak?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme