Şimdi Ara

10 - 2012 FORMULA 1 GROSSER PREIS SANTANDER VON DEUTSCHLAND (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
7.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: optimus 1

Maldonado yarın But, Ham, Web, Kimi grubundan bir kurban alır mı sizce beyler. Bakarsınız öndekilere de musallat olabilir.

En az 2 tane diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlieren33

quote:

Maldonado yarın But, Ham, Web, Kimi grubundan bir kurban alır mı sizce beyler. Bakarsınız öndekilere de musallat olabilir.

En az 2 tane diyorum

Maldonado efsane oljek bu gidişle
  • 1-Alonso
    2-Vettel
    3-Hamilton
    4-Webber
    5-Button
    6-Schumacher
    7-Raikkonen
    8-Maldonado
    9-Hulkenberg
    10-Perez

EHT:Vettel
    İYD:Pic
  • 1-Alonso
    2-Hamilton
    3-Raikkonen
    4-Button
    5-Schumi
    6-Vettel
    7-Maldonado
    8-Perez
    9-Webber
    10-Hulkenberg

EHT:Alonso
    İYD:Pic

Edit: 13:48'de güncelliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 22 Temmuz 2012; 13:49:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera
    hocam yapma etme Kimi'nin yağmurda bi efsanevi galibiyetini hatırlıyor musun.(belki şampiyon oldugu sene Çin)
    Hep bocalamıştır yağmur da Spa'da felan hatırla acık ara öndeyken yağmur bastırınca ne hale düştüğünü..

Hocam düşüncemi ve izlenimimi şöyle belirteyim,
    Kimi'nin 2004 SPA GP'de F2004 önünde külüstür macca ile aldığı galibiyet -Michelin faydası- önemli bir yarıştır. guya 2004 de Ferrari killer çıkartacaktı macca. fosforlu antenli bişey çıkardılar. macca da iken Kimi nin yağmurlu yarışlarda güzel sürdüğüne dikkat ettim. kesinlikle montoya'dan daha iyiydi ıslak pistte. zati ıslak ve kuru farketmez monty i alt etmeyi başardı. David Coulthardt ı dememe gerek yok.
    gelgelelim;
    Ferrari ye. geçen yıla kadar Alonso da dahil olmak üzere Ferrari pilotları yağmurda hiç iyi değillerdi. Alonso dan başladık; ısınma turunda bile ıslak pistte Alonso spin atardı. aynı pilot yarışta da çok iyi değildi ama Ferrari gibi makinayla iyi sürdü yine de. peşinden Massa. yani 2007 - 2011 Ferrari araçları yağmur gördün mü ateş görmüş beygir gibi ürkerdi. bu pilotlardan biride Raikkonen idi. hatırlarsan efsanevi 2008 SPA yarışı. eğer o yarışta Raikkonen yerinde Hami, hami yerinde Raikkonen olsa emin ol altında ki macca ile Kimi Hami yi her türlü çok rahat avlar. şüphe yok. yani Ferrari nin yağmurda sürülen bir araç olması pilotun sönük performans sergilemesine sebep oluyordu. ta ki 2012 Malezya GP ne kadar yağmurlu bir havada gelen Ferrari-Alonso galibiyetine kadar. Ferrari nin yağışlı havalarda aldığı bir galibiyet yok. bu yıl serin ve yağışlı havalarda Ferrari daha iyi performans sergiliyor. tabi gelişiminin etkisi yadırganamaz.
    Silverstone örneği. Hockenheimring örneği...
    Macca, yağmurda vasat performans sergileyince Hami ve Button nın yapabileceği bir şey olmuyor. ör. 2012 Silverstone. bilmem anlatabiliyor muyum? düşüncem ve izlenimim böyle yani.

• yahu arkadaslar sizde de öyle midir?
    F1 dışında misal atıyorum Audi Motorspor araçlarının heryanında Kırmızı Öküz yazısı görmek gıcık ediyor mu?
    sadece Dübnya Ralli yarışlarında rahatsız olmuyorum...meşrubatçı mesrubatcı kalmalıdır.
  • umarım yarın yagmur yagar, schumiden podyum gelebilir o zaman :) yoksa işi zor olucak yine
  • 1-Vettel
    2-Hamilton
    3-Alonso
    4-Webber
    5-Raikkonen
    6-Schumi
    7-Button
    8-Perez
    9-Maldonado
    10-Hulkenberg

EHT: Vettel
    İYD: Vergne
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

Konuyla alakasız ama SPA da "Formula 2 pilotunun refleksi" diye video gördüm paylaşıyım dedim eskimidir yeni midir bilmiyorum. Link olarak ekleyebildim....

http://siz.net/formula-2-pilotundan-akilalmaz-reflesk-videosu/

Benim buna benzer bir oyun videom vardı f1 2010'da :D catalunyadaydı 7 virajdan 8'ci viraja tam geçtiğim sırada 3 araçın tam arasından geçmiştim ama mükemmeldi keşke kaydını tutsaydım :(:(

• quote:

Orijinalden alıntı: apocalyptos

quote:

Orijinalden alıntı: fenerlieren33

quote:

En az 2 tane diyorum

Maldonado efsane oljek bu gidişle

belli olmaz :D ama avrupa yarışında hamilton a çarpınca deli gibi sevinip oynayamaya başlamıştım

• beyler o değilde burdaki herkes f1'e d-smarttan mı bakıyor şahsen ben RTL'in eline düştüm almanca izliyoz yarışı
  • 1-Vettel
    2-Alonso
    3-Webber
    4-Hamilton
    5-Raikkonen
    6-Button
    7-Massa
    8-Rosberg
    9-Maldonado
    10-Hulkenberg

İYD: Glock
  • Eski hockenheim ı özleyen biri olarak umarım yarış çekişmeli ve seyir zevki açısından güzel olur.

Maldonado = Montoya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 22 Temmuz 2012; 6:55:14 >
  • 1- Vettel
    2- Alonso
    3- Maldonado
    4- Button
    5- Webber
    6- Hamilton
    7- Schumacher
    8- Raikonen
    9- Hulkenberg
    10- Di Resta

İYD: Vergne
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Eski hockenheim ı özleyen biri olarak umarım yarış çekişmeli ve seyir zevki açısından güzel olur.

Maldonado = Montoya

Yapma gözünü seveyim.
    Montoya safi karizmaydi.
    Maldanado ise Ilyas Salman'in Venezuela şubesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-Vettel
    2-Alonso
    3-Webber
    4-Hamilton
    5-Raikkonen
    6-Schumi
    7-Button
    8-Rosberg
    9-Maldonado
    10-Hulkenberg

EHT: Raikonen
    İYD: Pic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurfeci -- 22 Temmuz 2012; 9:45:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Alo
    2.Vet
    3.Web
    4.Msc
    5.But
    6.Ham
    7.Hul
    8.Rai
    9.Gro
    10.Mal

eht: Alo
    iyd:Pic
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Mclaren biraksin artik bu sezonu bi sonraki araca odaklansin. Allah ta belalarini versin..

yağmur yağmasaydı pole mücadelesi vereceklerdi büyük ihtimal. ama mclaren talihi diye bir şey var, kör talih.

ben guncellemelerın olumlu yansıdıgını dusunuyorum.zıra antremanlarda takım gucluydu.muhtemelen yagmur olmasaydı ıkı otomobılımız de onlerde olacaktı.

acaba su an hockenheım uzerınde kasvetlı yagmur bulutlarımı dolasmakta?
  • Tahmin yapanlara hatırlatma, webber 5 sıra geriden kalkacak
  • 1- Vettel
    2- Alonso
    3- Hamilton
    4- Raikkonen
    5- Webber
    6- Button
    7- Msc
    8- Hulkenberg
    9- Grosjean
    10- Perez

IYD: Rosberg
    EHT: Hamilton
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.