sezonu bronz bitirmiş bir hesabım vardı.Preseason da plat a kadar yükseldim gold 5-1 arasını totalde 12 maçla falan atladım.
ilk 10 maç ardından hesap şuan plat2 yani preseason etkilemeseydi bilirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Qwertde
riot sana takmış mmr ile alakası yok
bence mmr ile alakası var çünkü 10 maçım ciddi anlamda kolay geçti 3 lostumda bile son oyunlarıma bakabilirsiniz 21 5 10 gibi skorla oyun kaybettiğimde oldu şuan eastteki hesabı tr ye taşıdım onda nereye atacak bakalım eğer yine saçma bi yere atarsa bu sefer westtekini taşicam o zaman anlaşılır zaten mmr la ilgilimi yoksa kafasına estiği gibimi atıyor yine diyorum silver olan bi adam 10 da 7 yaparsa en azından silver 4 e çıkartırsın ki bıraktığımda seri maçlarımdaydım
o yukarda kendini bilmez elemanda veya kendini bilmez herkes akşam 5 gibi işten çıkıcam özel oyun kurabiliriz benim takımla bi kapışın ondan sonra donanım habere girin tekrar yorum yazın
quote:
Orijinalden alıntı: papy0n
sezonu bronz bitirmiş bir hesabım vardı.Preseason da plat a kadar yükseldim gold 5-1 arasını totalde 12 maçla falan atladım.
ilk 10 maç ardından hesap şuan plat2 yani preseason etkilemeseydi bilirdim.
benim elom zaten düşüktü 900 lerde sürünüyodu dedim şunu toparlim biraz bronze 5 den silver 4 e kadar çıkarttım neredeyse lostsuz bi şekilde
bu arada tavsiye bronze elodakiler brandda ustalaşın sup yapın adc feedlerse all mute yapıp kendiniz kasın taşırsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme