Şimdi Ara

10/7 bronze 2 ty riot (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sezonu bronz bitirmiş bir hesabım vardı.Preseason da plat a kadar yükseldim gold 5-1 arasını totalde 12 maçla falan atladım.

ilk 10 maç ardından hesap şuan plat2 yani preseason etkilemeseydi bilirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwertde

riot sana takmış mmr ile alakası yok

bence mmr ile alakası var çünkü 10 maçım ciddi anlamda kolay geçti 3 lostumda bile son oyunlarıma bakabilirsiniz 21 5 10 gibi skorla oyun kaybettiğimde oldu şuan eastteki hesabı tr ye taşıdım onda nereye atacak bakalım eğer yine saçma bi yere atarsa bu sefer westtekini taşicam o zaman anlaşılır zaten mmr la ilgilimi yoksa kafasına estiği gibimi atıyor yine diyorum silver olan bi adam 10 da 7 yaparsa en azından silver 4 e çıkartırsın ki bıraktığımda seri maçlarımdaydım

o yukarda kendini bilmez elemanda veya kendini bilmez herkes akşam 5 gibi işten çıkıcam özel oyun kurabiliriz benim takımla bi kapışın ondan sonra donanım habere girin tekrar yorum yazın

• quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

sezonu bronz bitirmiş bir hesabım vardı.Preseason da plat a kadar yükseldim gold 5-1 arasını totalde 12 maçla falan atladım.

ilk 10 maç ardından hesap şuan plat2 yani preseason etkilemeseydi bilirdim.

benim elom zaten düşüktü 900 lerde sürünüyodu dedim şunu toparlim biraz bronze 5 den silver 4 e kadar çıkarttım neredeyse lostsuz bi şekilde

bu arada tavsiye bronze elodakiler brandda ustalaşın sup yapın adc feedlerse all mute yapıp kendiniz kasın taşırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.