Şimdi Ara

10 AYDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 ay gibi bir sürede tamamen sıfırdan çalışmaya başlayıp iyi bir sıralama yapabilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ne kadar sifir?

Nd kadar iyi bir siralama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    tamamen sıfır temel falan hiç yok, 50 bin ve aşağısı civarı bir sıralama

• gonnasuicide kullanıcısına yanıt
    Mezun senen mi ilk mi?

Mf mi tm mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nYselmech -- 20 Ağustos 2018; 9:43:20 >
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    ilk

• Yapilabilir full odakli olman lazim çevremde çok örneği var yapar miyim diye cok dusunme basla direkt

• Yapamazsın desek çalışmayacak mısın?
    10 ayda çok şey yapılır böyle konularla vakit kaybetme çalışmaya başla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda 15 kilo
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • motivasyon bulmaya çalışıyorum çünkü hedeflerim yüksek, özyeğin veya boğaziçi psikoloji gibi...

Hadi inşallah

• Bence hedefinize ulasirsiniz 10 ay kaldi zaten lti den cogu zor konu cikarildi. Bence 1-2 deneme yapin kendinize hangi konularda zorlandiginizi dusunuyorsaniz onu cozun kesinlikle mat ve geo odakli calisin biyo ve kimya her sene asiri kolay simdiden kolay gelsin bence yaparsiniz. Forumda cok fazla kaynak ve yt tavsiyei var o konulara bakin. Mat icin ozellikle 345 alin.

Hocam 50k ve asagisi deyince ben 40k filan anladim bogazici, ozyegin psikolojisi 1-2k aliyor sifir biri icin cok zor bir sey ama imkansiz degil kendinizi en kotuye de hazirlayin

• Çalışırsan olur

• İlk 10k bile yaparsın hergün hiç aksatmadan 5+ saat çalışırsan

8 ayda tus kazanılıyor. Kendini verirsen, saçma şeylerle uğraşmazsan rahat yaparsın. Konu anlatımı için güzel sade bir kitap seç. Soru bankası olarak ne bulursan çöz. Zor kolay farketmez çöz. Kolay gelsin

• Düzenli ve istikrarlı olursan,

ben yarın başlarım demezsen,

Sosyal medya ve saçma arkadaşlıklardan kurtulursan,

(Ders çalışmanı engelleyecek arkadaş arkadaşın değildir.)

NEDEN OLMASIN?!

• Yapamazsin

• Ortalığın anasını ağlatırsın.

Realist bir yorum istiyor musun?

Fark ettim ki insanlar sana yorum yapıyor motive olmak istiyorsun fakat ciddi bu yorumu duymak istiyorsun eminim.

Hocam bu yolda size bol şans dilerim, kalbim gönlüm ve dualarım sizinle olacak.

Realist yoruma gelecek olursak;

Boğaziçi Psikoloji maalesef imkansız.
  • Dostum bazı şeyler birçok şeyden fedakarlık gerektirir bunlardan biri de başarı.

Eğer çalışmayı düşündüğün süre zarfında birçok şeyden vazgeçip kendini, test kitaplarına , ders videolarına,sorulara verirsen elde edemeyeceğin hiçbir başarı , hiçbir sıralama yoktur.

Sınava girmiş biri olarak tavsiye istersen ;

1- Konularda belirli bir seviyeye gelince hemen denemelere başla çok sık deneme çöz , görmediğin soru türü kalmasın ayrıca bu denemeleride çözerken kendine gerçek bir sınav ortamı yaratmaya çalış kendini çok kasma ama sınavda mutlaka heyecanın olacaktır buna alışmaya çalış , aksi takdirde sınavda kötü şeylere sebep olabilir.

2- Çözeceğin kitapları bitirmek için çözme kökünden öğrenmek için çöz gerekirse kitap bitmesin ama geldiğin yere kadar olan bütün bilgileri öğrenmiş ol

3- Anlamadığın yerde bir kuruma gideceksen kurumdaki hocalarına gitmeyeceksen internetteki videolardan onlar için cevap ara anlamadığın nokta kalmasın.

4- En başta söylediğim gibi birçok şeyden fedakarlık etmek zorundasın eğer devamlı oyundaysan oyundan , telefondaysan telefondan , sosyal ortamın varsa bu ortamından fedakarlık etmek zorundasın ha bunlar olup ta yapabilen var mı elbette var ancak bunun yüzdeliği çok düşüktür.Ama olsun ben onlarla da yaparım diyorsan yap sen çalış çabala da o yeter :)

5- Bu süreçte kendini devamlı olarak motive et yapacağım başaracağım diye , yapamıyorsan da mutlaka bir yolunu bul çok işe yarar :)

Başarılar dilerim dostum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.