Şimdi Ara

10 aylık ilişkim az önce bitti ve sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 aylık ılıskımı az once bıtırdım 10 ay boyunca ne dese yaptım 1 dedıgını 2 etmedım 10 ay boyunca bagırdı cagırdı sustum telefonundan tutta fotograf makınasına kadar herşey aldım arkadaşlar bana bıraktıgı ne bılıyomusunuz 2000 tl borç burada herkez manıta peşindeya bırakın tek yasayın keyfınıze bakın bekarlık sultanlık derler aynen oyle vay efendım mesajı nıye geç atıyosun vay efendım soyle vay efendım boyle ota b*ka tartısmalar oh be bıttı sonunda kafamı dınlıyeyım bıraz 2 ay sonra askere gııdecem

• ama 2000 hala içerde.
  • Olan 2000 tlye oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumi Senpai

Olan 2000 tlye oldu
  • Hep oyle derler 3 gun sonra barisirlar
  • bu kadar özveride bulunmakla yanlış yapmışsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

bu kadar özveride bulunmakla yanlış yapmışsın...
    2000tlnin karşılığını almışsındır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Alıntıları Göster
    Resmen kaydırma yapmışsın kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

+1 okadar iyilik yap borca gir fotoğraf makinesi al karşılığını almışsındır umarım yoksa kız bildiğin seni kullanmış oluyor ayrıca fotoğraf makinesini geri alsaydın ayrılmışsın olmuş bitmiş yüzsüzlük yapmasın eski manitan versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

Alıntıları Göster
    Duygusuz bir öküz olduğum için tekrardan mutlu oldum olacakları biliyorum çünkü. Sana da geçmiş olsun hacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

Alıntıları Göster
    Hiç gülme kaptırdığın paraya yan bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadima -- 23 Mayıs 2013; 0:28:30 >
  • Gereğinden fazla özveri vermişin herşeye evet demek yada alttan almak genelde iyi sonuç olmuyor bırak o kırılsun hatasını anlasın gerekirsede tartışmalarınıda yapıcaksın hatta değeride tam gösterme böyle yapanlar daha çok kazanıyor sonrada kızlara sorsak bize iyi davranmıyor derler iyi davranan erkeklerinde sonunu görüyoruz denir o kişi doğru kızı bulmamış derler o zaman dönüp ebenin ...... kafam bulanık neyse belki aynı bölüğe düşeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadima

Hiç gülme kaptırdığın paraya yan bence

Alıntıları Göster
    Sevgiliye telefon , fotoğraf makinesi almak nedir arkadaş karın değil birşeyin değil.Senden bunları isteyen veya bu tarz şeyler isteyen birisi ile birlikte olman hataymış keşke daha erken anlasaymışsın.
  • iyi geceler lo
  • Az önce benimkide tersledi beni neymiş efendim çok geç cevap atıyormuşum diyorum ders çalışıyor odaklanamıyor anlamıyor bende yeter dedim çıkarıp vurdum masaya. yok abi manita düşünüyorsan direk evlenicen hiç uğraşmaya gelmez biderim dostlarımla gezer tozarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xginxa

Sevgiliye telefon , fotoğraf makinesi almak nedir arkadaş karın değil birşeyin değil.Senden bunları isteyen veya bu tarz şeyler isteyen birisi ile birlikte olman hataymış keşke daha erken anlasaymışsın.

Alıntıları Göster
    Dönmek isterse ağlarsa zırlarsa bütün aldıklarını geri iste hatta 2000 rl direk iste
  • Hocam yarın evime git o foto m. ve telefonu al ona bırakma. Kullanmıycaksan bile al çöpe at ona bırakma.

Okurken sinirlendim!!!
  • ben askerden geleli 8 sene oluyor daha hala yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanDirmaLee

10 aylık ılıskımı az once bıtırdım 10 ay boyunca ne dese yaptım 1 dedıgını 2 etmedım 10 ay boyunca bagırdı cagırdı sustum telefonundan tutta fotograf makınasına kadar herşey aldım arkadaşlar bana bıraktıgı ne bılıyomusunuz 2000 tl borç burada herkez manıta peşindeya bırakın tek yasayın keyfınıze bakın bekarlık sultanlık derler aynen oyle vay efendım mesajı nıye geç atıyosun vay efendım soyle vay efendım boyle ota b*ka tartısmalar oh be bıttı sonunda kafamı dınlıyeyım bıraz 2 ay sonra askere gııdecem

Yolunacak erkek modeli karşınızda arkadaşlar feyz alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Orijinalden alıntı: BanDirmaLee

10 aylık ılıskımı az once bıtırdım 10 ay boyunca ne dese yaptım 1 dedıgını 2 etmedım 10 ay boyunca bagırdı cagırdı sustum telefonundan tutta fotograf makınasına kadar herşey aldım arkadaşlar bana bıraktıgı ne bılıyomusunuz 2000 tl borç burada herkez manıta peşindeya bırakın tek yasayın keyfınıze bakın bekarlık sultanlık derler aynen oyle vay efendım mesajı nıye geç atıyosun vay efendım soyle vay efendım boyle ota b*ka tartısmalar oh be bıttı sonunda kafamı dınlıyeyım bıraz 2 ay sonra askere gııdecem

Yolunacak erkek modeli karşınızda arkadaşlar feyz alabilirsiniz
    şu ayrıldıktan sonra para muhabbeti yapan erkeklerden şüphe ediyorum ayrıldıktan sonra para muhabbeti yapcaksan harcama 10 ayda 2000 lira sen bu kızla evlensen 20 yıl evli kalsan vay haline yoldurma daha fazla kendini bu arada hayırlı teskereler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.