Şimdi Ara

10 bin Tl altın mı alınır yoksa faize mi yatırmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aylık 100 tl veriyor faiz yoksa gram altın mı alayım?

• Bence malesef vade bile olsa enflasyondan eriyor para. Kafam rahat olsun dersen Altin ve dovizinde vadesi vardir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolar yada euro
  • Gram altın diyorum
  • Eğer iki seçenek varsa altın daha mantıklı bir seçenek çünkü mevduat faizi ile bırakın kazancı enflasyon karşısında kayıp bile yaşarsınız.
  • altın
  • Faiz büyük haramlardan kardeşim uzak dur bu günahtan. Altın al hem tertemiz bir yatırımın olmuş olur hem de daha kazançlı olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 BİN TL BU KASA ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyem uzun vadeli düşünüyorsan şu an gram altın tam alım zamanında. Paranla daha kısa sürede kazanç istiyorsan borsa oynayabilirsin. Altın risksiz borsa risklidir. Döviz şu an geçen seneki gibi yüksek atak yapmayacaktır. Faizlerde düştü.
  • sLih; S kullanıcısına yanıt
    Gram altın tane değil mi atıyorum 40 tane gram altın aldık ee ben bunu bozdururken her adetten makas yemiş olucam gram mantıksız oluyor böyle olunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdisi hisse alim satim yapan bankanin yatirim danismaniyla gorusup degerlendirebilirsin
    Veya ceyrek altin yada bilerzik olabilir lakin ozelikle yurtdışı hisse olayını banka nezaretinde degerlendir derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • entelseven kullanıcısına yanıt
    Makası en uygun banka Kuveyt Türk senin bankan şuan kuyumcularda makas daha fazla araştırabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.