Şimdi Ara

10 DAN FAZLA ISLETIM SISTEMI KURMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.bizim sirketimiz icin bir bilgisayara yaklasik 20 tane xp isletim sistemi kurmamiz gerekiyor.Fakat 10 windows kurduktan sonra digerlerini kuruyor fakat acilirken gozukmuyor ondan fazla isletim sistemini orada gostermek icin ne yapabiliriz . simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLycixS

Arkadaslar merhaba.bizim sirketimiz icin bir bilgisayara yaklasik 20 tane xp isletim sistemi kurmamiz gerekiyor.Fakat 10 windows kurduktan sonra digerlerini kuruyor fakat acilirken gozukmuyor ondan fazla isletim sistemini orada gostermek icin ne yapabiliriz . simdiden tesekkurler.

"Bilgisayar açılırken boot ekranında 10'dan fazla Xp gözükmüyor?" ise sorunuz: EasyBCD isimli yazılım ile ekstradan boot seçeneği oluşturabiliyorsunuz diye biliyorum. Çok uzun süredir kullanmadığım için ayrıntılarını tam hatırlamıyorum, bu yüzden program ve kullanımı için Google üzerinden çok kolaylıkla bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

quote:

Arkadaslar merhaba.bizim sirketimiz icin bir bilgisayara yaklasik 20 tane xp isletim sistemi kurmamiz gerekiyor.Fakat 10 windows kurduktan sonra digerlerini kuruyor fakat acilirken gozukmuyor ondan fazla isletim sistemini orada gostermek icin ne yapabiliriz . simdiden tesekkurler.

"Bilgisayar açılırken boot ekranında 10'dan fazla Xp gözükmüyor?" ise sorunuz: EasyBCD isimli yazılım ile ekstradan boot seçeneği oluşturabiliyorsunuz diye biliyorum. Çok uzun süredir kullanmadığım için ayrıntılarını tam hatırlamıyorum, bu yüzden program ve kullanımı için Google üzerinden çok kolaylıkla bilgi alabilirsiniz.

Cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.10 TANE xp den fazla kurdugum zaman en alltaki gidip yerine yeni kurdugum xp geliyor.Easy BCD W7 De calisiyor sanirim acamadim.

• quote:

Cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.10 TANE xp den fazla kurdugum zaman en alltaki gidip yerine yeni kurdugum xp geliyor.Easy BCD W7 De calisiyor sanirim acamadim.
    Rica ederim. Programı Vista-Win7-Win8 üzerinde kullanmışlığım var, Xp versiyonu var mıdır tam emin değilim. Benzeri bir program da olabilir alternatif olarak. Ancak dediğiniz gibi bir limitleme yapıyorsa, o limitlemeyi kaldırabiliyor mu tam bilmiyorum.
    Konuyu biraz daha ayrıntıya indirgeyelim; bir fiziksel disk üzerinde mi 10 Xp kuruyorsunuz? Emin değilim fakat 10 Xp bir diske kurulabiliyorsa, ikinci bir disk üzerinde de ayrı olarak 10 Xp kurulamaz mı? Denediniz mi?
  • Soyle aciklayim.Partition magic le 500 GB lik diski 20 ye boldum.Daha sonra sirayla windows yuklemeye basladim.13 windows yukledikten sonra ilk yukledigim 3 windowsun baslangic ekraninda goremedim.
  • İmkan varsa iki tane fiziksel diski, 10'ar partition'a bölüp yapmayı dener misiniz? Tam olarak çözüm olup olmayacağını bilmiyorum ancak denemekten zarar gelmeyeceğini düşünmekteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.