Şimdi Ara

10 EKİM 2015 EHLİYET SINAVI [ANA KONU] DİREKSİYON SINAVI 7-8-14-15-21-22 KASIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
6.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beles

quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

quote:

quote:

quote:

quote:

Yukarı.

Direksiyon dersleri nasıl gidiyor gençler?

Iyi gidiyor hocam sizi sormali :D

Hocam benim de devam ediyor geçen hafta 5 saat aldım bu hafta başka bir hocadan alıyorum asıl hocamın şehir dışında bir işi varmış bu hafta yokmuş. Önceki araba dizeldi şimdiki aynısının benzinlisi benzinliler daha hassas oluyor bugün 2 defa stop ettirdim dikkatsizlikten.

Yokuşta kalkışta sıkıntı yok park konusunda da gelişme var hoca hiçbir şey demeden gayet güzel park ettiğim oluyor.

Siz neler yapıyorsunuz?

Hayirlisi olsun dediginiz gibi benzinli hassas dizel de felan gaz vermeye gerek kalmiyor hafif rampada felan debriyajla. Bende stop ettirdim baslarda 3 kere felan simdi oyle bir sorun yok kullana kullana alisiyor insan.Herhalde sinava dizel aracla girersiniz diye dusunuyorum hocam.Benimde bu hafta 12 ders bitti 2 ders ekstra var onuda 6 si diye konustuk.Ilk basladigimda derslere hoca sordu biliyormusun dedi biraz biliyorum dedim sonra gec surucu koltuguna dedi iste 1 haftadir parkura goturup orada kullanip tekrar getiriyordum arabayi trafige cikmis olmam da tecrube oldu bana oyle bir endisemde vardi cunku :D Hocam parki nasil goz karari mi yapiyorsunuz

Evet sınava dizel araçla gireceğim tarihi saati de belli oldu 7 kasım cumartesi 13:10'da girecekmişim.

Parkı göz kararı yapıyorum aynen bana bir taktik vermediler arka tekeri duba hizasına getirip tam sağ kırıp giriyorum aynalara ve aracın açısına bakarak toparlıyorum genelde sorunsuz park ediyorum ama açıkta kaldığım yada çok yanaştığımda oluyor 2 saat dersim daha var, sınavdan önce de hatırlatma için sınava gireceğim araçla tekrar çalışacağım iyice işi çözerim gibi geliyor.

İnşallah tek seferde geçeriz.

Insallah hocam tekte geceriz.iyi 7 kasimdaymis sizin kurs bana 7,8 14,15 22,23 tarihlerinden birinde girceksin dedi.Park konusunda yazdim nasil park yaptigimi asagi yukari ayni taktikler.En iyisi son gun parka biraz daha fazla agirlik vermek.

Aynen hocam bugünkü derste parkurda 1 tur attık yokuşta 7-8 defa dur kalk yaptım kalan zamanda da hep park yaptım hepsini düzgün yaptım sayılır hoca böyle park edersen geçirmeme şansları yok dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haberim yoktu mesaj atmamışlar kurstan. Neyse ki sonraki hafta da girebilirsin dedi. Yarın bi simülasyon deneyeceğim hafta içi derslere başlarım. Simülasyona bile ilk kez bineceğim heyecan yok. NFS'de az yanlamadık sıkıntı yok raaadım. Oyunlardan falan teknik olarak her şeyi biliyorum ama uygulama nasıl olacak göreceğiz.
  • İnşallah sonumuz böyle olmaz.
     10 EKİM 2015 EHLİYET SINAVI [ANA KONU] DİREKSİYON SINAVI 7-8-14-15-21-22 KASIM

• Aynen hocam

• hafta ıcı 5 gun sınav alanında ders,cumartesı sınav var.Insallah hepımız gecerız sorunsuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok korkuyorum sınavdan.Direksiyon dersi almamıştım üniversite zamanı olduğu için.Seçim ve sınav için geldim.Dün ilk direksiyon dersini aldım.
    Park, geri geri gitme, yokuşta kaldırma sorun yaratıyor.Umarım önümüzdeki dört gün içinde halleder ve pazar günü geçerim.
    Yoksa tam bir yıkım olacak, çökeceğim.
  • Pazar günüymüş sınav, hadi bakalım.
  • Kurstan mesaj geldi cumartesi girecekmişim hadi hayırlısı.
  • Bizim kurstan ses yok ne zaman acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktasulan

Bizim kurstan ses yok ne zaman acaba

Kursu arayıp sorun kaldı 2 3 gün sonuçta.
  • Cumartesi giriyorum bende, cuma günü sınav alanına gidip birkaç tur daha atacağım hocayla, geçerim gibi geliyor ama çok kalan var beni biraz korkutuyor açıkcası.

• Bizim burada 8 kasım Lüleburgazın kurtuluşu olması sebebiyle 14-15 kasıma ertelendi sınavlar.
  • Cumartesi 2 de sinavim. Allah yardimcimiz olsun

• Teorik sınavdan 78 falan alıp geçtim. Ctesi 11de bayrampaşada direksiyon sınavım var şimdiden herkese başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

hafta ıcı 5 gun sınav alanında ders,cumartesı sınav var.Insallah hepımız gecerız sorunsuz.

Ohhh ne güzel hocam öyle heyecan yapmazsan geçersin hepimize başarılar inşallah hepimiz geçeriz
  • quote:

Cumartesi giriyorum bende, cuma günü sınav alanına gidip birkaç tur daha atacağım hocayla, geçerim gibi geliyor ama çok kalan var beni biraz korkutuyor açıkcası.

Hocam benimde cumartesi gunuymus sinav.Yarin son turumu aticam.Dedidiginiz gibi kalanlar var benide biraz korkutuyor ins sacma bir hata yapmayizda sinav aninda heyecandan :D

• quote:

quote:

Cumartesi giriyorum bende, cuma günü sınav alanına gidip birkaç tur daha atacağım hocayla, geçerim gibi geliyor ama çok kalan var beni biraz korkutuyor açıkcası.

Hocam benimde cumartesi gunuymus sinav.Yarin son turumu aticam.Dedidiginiz gibi kalanlar var benide biraz korkutuyor ins sacma bir hata yapmayizda sinav aninda heyecandan :D

İnşallah hocam iyi bir komisyona denk geliriz inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: encobaskan37

Teorik sınavdan 78 falan alıp geçtim. Ctesi 11de bayrampaşada direksiyon sınavım var şimdiden herkese başarılar

Yıldız Tekniğin orasımı? Benimde orda

• quote:

quote:

quote:

İnşallah hocam iyi bir komisyona denk geliriz inşallah.

En onemlisi o zaten :D

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Orijinalden alıntı: encobaskan37

Teorik sınavdan 78 falan alıp geçtim. Ctesi 11de bayrampaşada direksiyon sınavım var şimdiden herkese başarılar

Yıldız Tekniğin orasımı? Benimde orda

Yok hocam carrefour'un orda. otogarın üst tarafı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.