Şimdi Ara

10 gun denemenin ardindan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ko yu biraktigim icin yeni bir oyun oynama sevdasina dustum , wow un sitesini baktim 10 gunluk deneme filan dedim bir deniyim baktim 3.6 gb neyse azmettim indirdim 10 gun denedim bi cok irkla bi cok charla oynadim sonra dark elf rogue ye yogunlastim barthillas pvp serverinda oynadim, acikcasi oyun ko dan sonra cok degisik geldi ama bu 10 gun icinde onemli sayilacak bi cok seyi cozdum misal skinning ve leatherworking sayesinde kendime armor falan yaptim balik tutum yumurta pisirdim neyse olayin bu bolumunu gecip sorularimi sormak istiyorum
    1) oyunun ko daki gibi mob kesip ex kasmak ustune olmadigini arkadaslarimdan duymustum bende questlere yogunlastim denemem bittiginde 18 lvl di benim rogue simdi ben oyunu satin alirsam bu hesaptan devam etme sansim var mi?
    2)oyunu netten indirdikten sonra bir iki tane patch kurdu biri 150 mb gibi biseydi baska patchi var mi bilmiyorum ama ben sonra patch indirme butonuna tikladim simdi bu benim elimdeki oyun orjinal oluyor mu? yani baska cd almam gerekicek mi?
    3)bc eklentisi cikmis sanirim ama buna 60 lvl olana kadar ihtiyac yok deniyor?
    4)oyunda bazi questler daha cabuk cozebilmek icin thottbot diye bi siteden yardim aliyordum orda oyun ustune kurulan cosmos diye bi eklentiden bahsediyor koordinat gostermek icin bu addon lar legal mi oyunda? kurma sart mi?
    5)elimdeki oyunla devam edemiyorsam ilk olarak orjinal cdyi almam gerekicek sanirim peki bu cdyi gittigidiyor tarzi bi siteden alsam aranizda bu tarz almis olan var mi?
    neyse sorularla bunalttim cevaplariniz benim gibi yeni basliycak arkadaslarada yardimci olacaktir
    simdiden tesekkurler
    saygilar

• 1) evet hesabından kaldığın yerden devam edebilirsin
    2) tbc düşünmüyorsan başka cd almana gerek yok.
    3) eğer blood elf açmak istiyorsan alman gerekli, yok istemem ben 58 olup öyle geçicem dersen dark portaldan almana gerek yok
    4) thottbot vs gibi bilindik sitelerdekiler legal tabi ki. kurma şart değil ancak oldukça yardımı olur mesela bir koordinat addon u kurmak şart yani
    5) alanlar vardır muhakkak ve yabancı bir siteden almıştım, bir sorun yaşamadım. satıcının referanslarını incele, bizzat irtibata geç vs.
  • nasıl buldun peki oyunu bende ko oynadım wow da
  • cevabın için saol diablo
    wow u nasıl buldum bi kere ko dan çok farklı olay questler üzerine yoğunlaşmış ve meslek olayı var ko da böyle bişey yok, bide haritalar çok geniş wowda açıkçası bazen ordan oraya dolaşmaktan fenalık basıyor ama tabi sıkıldığında oyunda yapıcak çok şey bulabiliyosun, bide güzel bi yönü mesela arenaya gidip kendi ayarımda kişilerle veya warsongta pvp yapabiliyosun, gerçi pvp sini çok ii çözemedim biraz adamı yönetmek zor gibi geldi ko ya göre, ama sonuçta wow kocaman bi dünya yaratmış gerçekten takdir ediyorum
  • pvp çözsen ne yazar 5 para etmez boss kesmek ıstıyosan ta msenlık pvp ıstıyosan çöp
  • orjinale geç super olur ama kalabalık bir serverda oyna yanlızlık çekmessin
  • Ben gittigidiyorda 30 milyona cd keyini aldım.Dükkan bölümünde sürekli mevcut bir satış tavsiye ederim çok güvenilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 gun kaldi
    2 ay önce açıldı
    5.ye aldigim dersten yine kaldim
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • server olarak hangisini tavsiye edersiniz bide zakuska pvp si kötü demiş ben pvp olayını çok seviyorum online oyunlardaki gerçekten kötü mü? ben dediğim gibi tam çözemedim 10 gun içinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.