resim sanki bana biraz fotomontajlı gibi geldi nedenmi
+10 dan sonra upgrade oluyormu oluyorsa ben bunu bugüne kadar neden görmedim
Kardeş Gel Olimpia ya adamlar Trade yap ne ps si ya görmemıssın her itemi görmenmi gerekiyor az olgun ol. Selling dedi SS almak için rıca ettim Sizlerle payşaltım bu kadar
valla ne yalan söyleyeyim ben bu güne kadar +10 item görmesine gördüm ama hiç bir +10 itemde upgrade yazısını görmedim eğer gören bi arkadaş varsa söylesin cevabın içinde teşekkür ederim
ps diyenler halt yemiş bende romu satmak için geziyodum adama söledim ss alcam tradeden göster die göstermedi hain sana göstermiş bak görmüş oldum aynı adam hain adam o seni shelli görmüs ben 1 lvl carla girmistim
quote:
Orjinalden alıntı: Aqressive
ps diyenler halt yemiş bende romu satmak için geziyodum adama söledim ss alcam tradeden göster die göstermedi hain sana göstermiş bak görmüş oldum aynı adam hain adam o seni shelli görmüs ben 1 lvl carla girmistim
Teşekkür ederim kankam Çok saol warol
Süper item ya O_o
quote:
Orjinalden alıntı: DjSummer
ARkadaşlar Maradondaydım Sellin +10 Horn Crosbow diodu SS için Pm attım buyrun gormeyen ler İçin
kankam yanlış anlamada benim bildiğim +10 larda +10 yazmaz +10 larda hiç + yazmaz? öyle değilmi?
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP
Süper item ya O_o
Kanky Çok Parlıo Ondan Çok Zarar'Lı +21 de Olsa Çöp item :D
quote:
quote:
önemli değil kardeşim bu forumda no ss no güven demek moda oldu bilip bilmeden no güven diyorlar onları biraz oturttmak istedim
quote:
kankam yanlış anlamada benim bildiğim +10 larda +10 yazmaz +10 larda hiç + yazmaz? öyle değilmi?
eskiden öleydi fire drake geldi artık yazıyor öğrenmiş oldun
Süper İtem Yaw
quote:
quote:
quote:
önemli değil kardeşim bu forumda no ss no güven demek moda oldu bilip bilmeden no güven diyorlar onları biraz oturttmak istedim
quote:
eskiden öleydi fire drake geldi artık yazıyor öğrenmiş oldun
saolasın
quote:
Orjinalden alıntı: SusquN_17
Süper İtem Yaw
onu anladık baska şey söleyin :P
server ne birde dupe olma olasıı fazla
ha bu arada +10 hornx +8 ibden daa mı ii
quote:
Orjinalden alıntı: TraceGT
ha bu arada +10 hornx +8 ibden daa mı ii
herhalde ib 120 lerde atacğı bildiğim kadarıyla
hel0pers kanka ben bu resmi daha önceden vermiştim hatta bu adamdı gene zaten tek bunda varya dur şimdi resmi bulup koyuyorum ahanda resim
ARkadşlar ßu arada ßelirtim ßu gece Serverlerin bakımı haberiniz olsun
Masallah Ben bunu elime alırsam atack 10k falan olur herhalde
ÇÜŞ
quote:
Orjinalden alıntı: salim89
hem selling diyo herkese duyuruyo hem de gm itemi gibi durduğu için takmıo ha
yanlış anlama sana bi lafım yok ben sadece adamın sözleri arasındaki çelişkiyi düşündüm
Ne alaka +10 horn +8 horn qıbı normal yanıyo sankı bu ıtem rebırht mı kı fark lı sansın Gm Itemıymış qıbı duruyomuş alla alla +8 +9 +10 fark etmez rebırht olmadıkca Bunu Aklının Bı koşesine Sok herkezıde boyle kolay şuçlama adam sızlerle bı şey paylaşıyo hemen fotomontaj falan adam başka ıtem bulamıyomukı horn crossbowu alsın foto montaj yapsın shard falan alır onları yapar
quote:
Orjinalden alıntı: spawn24
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: spawn24
resim sanki bana biraz fotomontajlı gibi geldi nedenmi
+10 dan sonra upgrade oluyormu oluyorsa ben bunu bugüne kadar neden görmedim
Kardeş Gel Olimpia ya adamlar Trade yap ne ps si ya görmemıssın her itemi görmenmi gerekiyor az olgun ol. Selling dedi SS almak için rıca ettim Sizlerle payşaltım bu kadar
valla ne yalan söyleyeyim ben bu güne kadar +10 item görmesine gördüm ama hiç bir +10 itemde upgrade yazısını görmedim eğer gören bi arkadaş varsa söylesin cevabın içinde teşekkür ederim