Şimdi Ara

10 inc , en az 1280x800 çözünürlük , iyi wi-fi gücü- 300-550 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır tabletleri araştırıyorum , hepinizin paylaştığı yorumları okuyorum ,çok teşekkür ederim , kendime Asus 300TG aldım , şimdi de anneme bir tablet alacağım .
    Tableti Türkiye den alacağım , yurtdışı konuları ile uğraşamıyorum maalesef .

Ekran 9-10 inc , en az 1280x800 çözünürlüğü olan , wifi ının iyi ve sorunsuz çalıştığı , 300-550 TL arasında fiyatı olan bir tablet almak istiyorum .
    Diğer kriterler çok daha önemli değil , ( kamera , oyun 3D oyun performansı vs. ) , sanırım en çok kelime bulma , bulmaca gibi oyunları oynayıp, en fazla face vs gibi sosyal ağlara girmek ve gazete okumak için kullanır diye düşünüyorum .

Eğer aklınızda bu kriterlere uyan , deneyimli olduğunuz tabletler var ise , en azından tablet ismi ve nereden alabileceğimi belirtirsen çok minnettar kalırım .

Çok teşekkürler , görüşmek üzere .

Burak

• Yuandao N101 2.versiyon.

Daha stabil bir cin tableti bulamazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nagasadow82 -- 10 Ocak 2013; 14:47:16 >
  • Teşekkür ederim arkadaş ama maalesef ben yurtdışında almıycam . Sanırım bu ürün TR de yok .

Ben de Dark Evopad r9720 , Ainol Hero 10 , Cube 30GT ve Artes D9702 tabletlerini karşılaştırıyordum .

Bunlardan hangisi iyi ekran ve iyi WI-FI ya sahiptir , tecrübesi olan arkadaşım var mıdır ?

Teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakculak

Teşekkür ederim arkadaş ama maalesef ben yurtdışında almıycam . Sanırım bu ürün TR de yok .

Ben de Dark Evopad r9720 , Ainol Hero 10 , Cube 30GT ve Artes D9702 tabletlerini karşılaştırıyordum .

Bunlardan hangisi iyi ekran ve iyi WI-FI ya sahiptir , tecrübesi olan arkadaşım var mıdır ?

Teşekkürler .

dark evopad i bilmiyorum
    diğer 3 cihaz da iyi ve forumdaki bolumlerine bakarsan wifi sorunu soyleyen gormedim.

yine de artık yeni jenerasyon cihazlar geldi.
    biraz sabırlı olursanız 9.7 inch te retina ekran yani 2048×1536 cozunurluklu cihazlar
    onda v972
    Ainol Novo9 Spark
    Nextway F9X

veya 10.1 de 1920 1200 cozunurluklu cihazları
    Ramos W30HD

benzer fiyatlara alırsınız.

bence tabletin en onemli noktası ekran ve ipad 3-4 e bakarsanız yuksek cozunurluk buyuk keyif.

• Çağlar teşekkürler yorumun için .

Peki bu saydığın tabletlerden hangisi wi-fi konusunda sorun çıkarmaz ve max 500 TL ye Türkiye de satın alınabilir ?
  • Cube mini iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cube Mini 7 inc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bütün tabletler için Wi-fi kötü denmiş :) hepsi mi kötü arkadaş , iyi olanı yok mu bunun , şaşırdım kaldım .
  • Arkadaşlar yok mudur yardımcı olacak kimseler?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakculak

Arkadaşlar yok mudur yardımcı olacak kimseler?

2. El dusunurseniz dukkanima bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.